اثر داروهای یونوفورکوکسیدیوز سالینومایسین و لازالوسید بر عملکرد جوجه ‌‌های گوشتی و ارتباط این داروها با مکمل متیونین


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر داروهای یونوفورکوکسیدیوز سالینومایسین و لازالوسید بر عملکرد جوجه ‌‌های گوشتی و ارتباط این داروها با مکمل متیونین دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر داروهای یونوفورکوکسیدیوز سالینومایسین و لازالوسید بر عملکرد جوجه ‌‌های گوشتی و ارتباط این داروها با مکمل متیونین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر داروهای یونوفورکوکسیدیوز سالینومایسین و لازالوسید بر عملکرد جوجه ‌‌های گوشتی و ارتباط این داروها با مکمل متیونین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر داروهای یونوفورکوکسیدیوز سالینومایسین و لازالوسید بر عملکرد جوجه ‌‌های گوشتی و ارتباط این داروها با مکمل متیونین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۴

این ازمایش به منظور مطالعه اثر داروهای یونوفور (سالینومایسین، لازالوسید و نسبت ترکیبی انها) بر عملکرد طیور گوشتی اجرا شد. هم چنین، ارتباط این داروها با سه سطح متیونین ارزیابی گردید. تعداد ۱۲۱۵ قطعه جوجه یک روزه گوشتی تجارتی (ارین) به ۸۱ گروه ۱۵ قطعه‌ای تقسیم شدند و مورد ازمایش قرار گرفتند. این ازمایش در قالب طرح پایه کامل تصادفی، به صورت ازمایش فاکتوریل ۳×۳×۳، شامل سه سطح دارو (صفر، سطح توصیه شده و ۵/۱ برابر سطح توصیه شده) و سه سطح متیونین (صفر، ۱/۰% و۲/۰%) انجام شد.نتایج نشان داد که این داروها افزایش وزن بدن را در ۲۱ و ۵۶ روزگی کم کردند (۰۵/۰>P). در اثر داروی لازالوسید، مصرف غذا کاهش یافته و ضریب تبدیل غذا به طور معنی‌داری (۰۵/۰>P)بدتر شد.افزایش سطح دارو اضافه وزن بدن و مصرف غذا را کاهش داد و ضریب تبدیل غذا را در دوره ۲۱-۴۲ و ۰-۵۶ روزگی به طور معنی‌داری (۰۵/۰>P)بدتر نمود. اثر مکمل متیونین بر وزن بدن در ۴۲ روزگی و (۰۵/۰>P) بر ضریب تبدیل غذا در روزهای ۲۱-۴۲ و ۰-۵۶ معنی‌دار (۰۱/۰>P) بود. اثر متقابل نوع دارو و سطح دارو بر اضافه وزن بدن، مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذا معنی‌دار (۰۵/۰ > P) گردید. لازالوسید مصرف اب را به طور معنی‌داری (۰۵/۰>P) افزایش داد. داروها رطوبت بستر و تلفات را تحت تاثیر قرار ندادند. از نتایج بالا چنین استنباط می‌شود که عملکرد سالینومایسین نسبت به لازالوسید بهتر بوده و هم‌چنین، مکمل متیونین تاثیری در جبران کاهش رشد ناشی از داروهای یونوفور نداشته است.

کلید واژه: یونوفور، سالینومایسین، لازالوسید، متیونین، جوجه ‌های گوشتی، وزن بدن، مصرف خوراک، مصرف آب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.