بررسی اثر ضدکاندیدایی گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر مخمر کاندیدا آلبیکنس در مقایسه با آمفوتریسین


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضدکاندیدایی گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر مخمر کاندیدا آلبیکنس در مقایسه با آمفوتریسین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضدکاندیدایی گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر مخمر کاندیدا آلبیکنس در مقایسه با آمفوتریسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضدکاندیدایی گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر مخمر کاندیدا آلبیکنس در مقایسه با آمفوتریسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضدکاندیدایی گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر مخمر کاندیدا آلبیکنس در مقایسه با آمفوتریسین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: با افزایش روز افزون مصرف گیاهان دارویی در درمان طبی، این شاخه از طب مکمل، جایگاه ویژه ای در درمان بیماری ها پیدا کرده است.هدف: هدف از این مطالعه، بررسی اثربخشی عصاره گیاه خوشاریزه به تنهایی، در مقایسه با آمفوتریسین B و بررسی اثرات سینرژیسمی آن با آمفوتریسین B بر روی مخمر کاندیدا آلبیکانس در شرایط آزمایشگاه است.روش بررسی: گیاه در فصل رویش از منطقه شهرکرد جمع آوری و به روش پرکولاسیون، عصاره آبی و اتانولی ۴ و ۱۱ درصد آن تهیه شد. اثرات ضدکاندیدایی اسانس، عصاره اتانولی و آبی خوشاریزه و آنتی بیوتیک آمفوتریسین B با استفاده از روش انتشار در آگار و رقت سازی در محیط مایع (میکروبراث دایلوشن)، تعیین شد. به منظور تعیین اثر سینرژیسمی عصاره اتانولی خوشاریزه با آمفوتریسین B، از آنتی بیوتیک در محدوده ۱۶-۰.۱۲۵mg ml-1 رقت تهیه شد و به هر رقت ۰.۷۸ mg ml-1 عصاره اتانولی خوشاریزه افزوده و میزان حداقل غلظت مهارکنندگی رشد و حداقل غلظت کشندگی رشد با استفاده از روش میکرو براث دایلوشن تعیین شد.نتایج: مقدارMIC ، MLC آمفو تریسین B بر کاندیدا آلبیکانس به ترتیب برابر با ۸mg ml-1 و ۲ به دست آمد در حالی که این مقدار برای عصاره اتانولی خوشاریزه برابر با ۳۱۲۵ mg ml-1 و ۱۵۶۰ است. مطالعه اثر سینرژیسمی آمفوتریسین B با عصاره اتانولی خوشاریزه نشان می دهد که میزان MIC, MLC آمفو تریسین B به ۱,۲ mgml-1 کاهش یافته است. هم چنین قطر هاله عدم رشد برای آمفو تریسینB ، معادل ۱۸ میلی متر و برای عصاره اتانولی خوشاریزه ۵ درصد برابر با ۱۳ میلی متر و برای ترکیب هر دو ۲۲ میلی متر بوده است. عصاره آبی فاقد خاصیت ضدمیکروبی است.نتیجه گیری: آمفوتریسین B یک اثر قوی و کشنده علیه کاندیدا آلبیکانس دارد.MIC عصاره اتانولی خوشاریزه ۵ درصد حدود ۷۸۰ بار و MLC حدود ۳۹۰ بار از آمفوتریسین B ضعیف تر است. ولی وقتی ترکیب از هر دو استفاده شود، MIC برای آمفوتریسین B، بار و ۴ ،MLC بار قوی تر می شود.

کلید واژه: آمفوتریسین B، خوشاریزه، عصاره آبی، عصاره اتانولی، کاندیدا آلبیکانس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.