ارزیابی مقاومت ژرم پلاسم خیار نسبت به بیماری سفیدک داخلی کدوئیان ناشی از Pseudoperonospora cubensis
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی مقاومت ژرم پلاسم خیار نسبت به بیماری سفیدک داخلی کدوئیان ناشی از Pseudoperonospora cubensis دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی مقاومت ژرم پلاسم خیار نسبت به بیماری سفیدک داخلی کدوئیان ناشی از Pseudoperonospora cubensis کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مقاومت ژرم پلاسم خیار نسبت به بیماری سفیدک داخلی کدوئیان ناشی از Pseudoperonospora cubensis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی مقاومت ژرم پلاسم خیار نسبت به بیماری سفیدک داخلی کدوئیان ناشی از Pseudoperonospora cubensis :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۷
سفیدک داخلی کدوییان یکی از بیماریهای مهم خیار در مناطق مرطوب و گلخانه ها محسوب می شود. خسارت بیش از ۵۰% به محصول، عدم تاثیر قطعی ترکیبات شیمیایی علیه آن و گسترش کشت زیر پلاستیک اهمیت آن را بیشتر روشن می کند. از این رو دستیابی به ارقام مقاوم و یا متحمل باعث کاهش خسارت می شود. به منظور بررسی و ارزیابی مقاومت ژرم پلاسم خیار نسبت به این بیماری، ۲۰ ژنوتیپ از بانک ژن بخش تحقیقات ژنتیک و ذخایر توارثی، ۴۹ رقم کاملا اصلاح شده هیبریدهای تجاری و ۳ رقم محلی شامل، محلی باسمج تبریز، محلی بابل و محلی قزاقی مورد ارزیابی قرار گرفتند. ارقام فوق در شرایط گلخانه با اسپور قارچ عامل بیماری به میزان ۱۰۳×۵ اسپور در میلی لیتر مایه زنی شدند. در شرایط مزرعه ای ۲۱ رقم به همراه ژنوتیپ محلی ساری در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی قراخیل در مازندران مورد ارزیابی قرار گرفتند. در نتیجه ارقامVoyaj F1 بعنوان رقم اصلاح شده هیبرید از کشور روسیه TN94135 ,KC361105, KC361065, از ژنوتیب های بومی کشور و رقم تجاری GH5 در شرایط گلخانه ای مقاومت نشان دادند. ارقام تجاریFDC101 وSuper stone در شرایط مزرعه ای واکنش مقاومت را نشان دادند و همچنین ۴ رقم در گلخانه و ۸ رقم نیز در آزمایش مزرعه ای متحمل به بیماری تشخیص داده شدند. و بقیه ارقام در گروه حساس به بیماری قرار گرفتند. در این بررسی واکنش های متفاوت جدایه های قارچ روی برخی ارقام دیده شد. این امر می تواند نشانه ای بر وجود نژادهای مختلف Pseudoperonospora cubensis در ایران باشد.
کلید واژه: سفیدک داخلی، Pseudoperonospora cubensis، خیار، ژرم پلاسم، گلخانه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.