مقاله نقش عملیات سطحی در بروز ترک SCC در فولاد زنگ نزن آستنیتی L 316 عملیات حرارتی شده در محلول کلرید منیزیم


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش عملیات سطحی در بروز ترک SCC در فولاد زنگ نزن آستنیتی L 316 عملیات حرارتی شده در محلول کلرید منیزیم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش عملیات سطحی در بروز ترک SCC در فولاد زنگ نزن آستنیتی L 316 عملیات حرارتی شده در محلول کلرید منیزیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش عملیات سطحی در بروز ترک SCC در فولاد زنگ نزن آستنیتی L 316 عملیات حرارتی شده در محلول کلرید منیزیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش عملیات سطحی در بروز ترک SCC در فولاد زنگ نزن آستنیتی L 316 عملیات حرارتی شده در محلول کلرید منیزیم :

مقاله نقش عملیات سطحی در بروز ترک SCC در فولاد زنگ نزن آستنیتی L 316 عملیات حرارتی شده در محلول کلرید منیزیم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در پژوهش نفت از صفحه ۱۸ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: نقش عملیات سطحی در بروز ترک SCC در فولاد زنگ نزن آستنیتی L 316 عملیات حرارتی شده در محلول کلرید منیزیم
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فولاد زنگ نزن AISI 316L
مقاله عملیات حرارتی
مقاله آماده سازی سطح
مقاله نمونه U-Bend
مقاله محلول کلرید منیزیم
مقاله SCC

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فولادهای زنگ نزن آستنیتی در برابر خوردگی تنشی در محیط های حاوی یون کلر به صورت ترک های مرز دانه ای یا درون دانه ای یا مخلوطی از این دو به ترک خوردن مستعد هستند. نوع ترک خوردگی به غلظت محلول خورنده، تنش اعمالی بر نمونه، درجه حرارت آزمایش، نوع محلول خورنده، ترکیب شیمیایی و حالت متالورژیکی آلیاژ بستگی دارد. در این تحقیق پدیده خوردگی تنشی در فولاد زنگ نزن آستنیتی L 316 حساس شده در محلول کلرید منیزیم خالص با غلظت های ۲۰، ۳۰ و۴۰ درصد وزنی و در دمای ۹۰ درجه سانتیگراد با نقش آماده سازی سطحی در به تاخیر انداختن زمان بروز ترک ها، مورد بررسی قرار گرفته است. با انجام عملیات سطحی نمونه ها از قبیل ماسه پاشی و ساچمه زنی، مشاهده شد که در اثر ایجاد تنش پسماند فشاری در سطح نمونه ها، زمان شروع ترک نسبت به نمونه های بدون عملیات سطحی به طور قابل ملاحظه ای به تعویق می افتد. در نمونه هایی که تحت عملیات سطحی قرار گرفته بودند، تعداد ترک ها نسبت به نمونه های بدون عملیات سطحی کاهش یافته و با افزایش غلظت یون کلر محلول مورد آزمایش، زمان وقوع ترک ها کاهش، تعداد ترک های ایجاد شده افزایش و عمق ترک ها نیز بیشتر شد. در پایان به وسیله میکروسکوپ نوری و الکترونی مشاهده شد که ترک های خوردگی تنشی آلیاژ AISI 316L حساس شده، ابتدا از سطح نمونه جوانه زنی کرده و به تدریج در مرز دانه های حساس شده گسترش پیدا کرده و با توجه به عمق کم حساس شدگی، مکانیزم شکست از خوردگی تنشی مرز دانه ای به درون دانه ای تغییر می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.