تاثیر اسید جیبرلیک (GA
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر اسید جیبرلیک (GA دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر اسید جیبرلیک (GA کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسید جیبرلیک (GA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر اسید جیبرلیک (GA :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی
تعداد صفحات :۲۰
به منظور بررسی تاثیر اسید جیبرلیک بر برخی خصوصیات کمی، غالبیت انتهایی غده و عملکرد غده های بذری سیب زمینی، این آزمایش در سال ۱۳۸۱ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی تجرک، وابسته به مرکز تحقیقات کشاروزی و منابع طبیعی همدان انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با تیمارهای هورمون اسید جیبرلیک در سه سطح (صفر، ۵ و ۱۰ قسمت در میلیون) بر روی سه رقم سیب زمینی (مارفونا، اگریا و دراگا) در سه تکرار به اجرا درآمد. نتایج نشان داد که هورمون اسید جیبرلیک در غده های سیب زمینی توانست تعداد ساقه های اصلی در گیاه و در نتیجه تعداد غده های نزدیک به اندازه بذری را در هر بوته افزایش دهد و مشاهده شد که رقم مارفونا در تیمارهای ۵ و ۱۰ قسمت در میلیون از نظر تعداد و وزن متوسط غده بذری، نسبت به دو رقم دیگر برتری دارد به طوری که اختلاف آن در غلظت ۵ قسمت در میلیون با رقم آگریا و در دو غلظت ۵ و ۱۰ قسمت در میلیون با رقم دراگا در سطح ۱% معنی دار شد. بیش ترین اثر اسید جیبرلیک در افزایش تولید غده بذری در هر سه رقم با غلظت ۵ قسمت در میلیون مشاهده شد. هر دو غلظت ۵ و ۱۰ قسمت در میلیون اسید جیبرلیک باعث افزایش تعداد ساقه در گیاه شدند. عملکرد، رقم مارفونا در تمامی تیمارها نسبت به ارقام دیگر بالاتر بود. در مجموع استفاده از غلظت ۵ قسمت در میلیون اسید جیبرلیک در افزایش غده بذری و هم چنین عملکرد کل نتایج مطلوب تری داشته و قابل توصیه می باشد.
کلید واژه: سیب زمینی، غده های بذری، اسید جیبرلیک
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.