مقاله مفردات: قدیمی ترین دستور زبان فارسی در آناتولی (اثری با هدف آموزش صحیح زبان فارسی)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مفردات: قدیمی ترین دستور زبان فارسی در آناتولی (اثری با هدف آموزش صحیح زبان فارسی) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مفردات: قدیمی ترین دستور زبان فارسی در آناتولی (اثری با هدف آموزش صحیح زبان فارسی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مفردات: قدیمی ترین دستور زبان فارسی در آناتولی (اثری با هدف آموزش صحیح زبان فارسی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مفردات: قدیمی ترین دستور زبان فارسی در آناتولی (اثری با هدف آموزش صحیح زبان فارسی) :

مقاله مفردات: قدیمی ترین دستور زبان فارسی در آناتولی (اثری با هدف آموزش صحیح زبان فارسی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در تاریخ ادبیات (پژوهشنامه علوم انسانی) از صفحه ۵۳ تا ۷۲ منتشر شده است.
نام: مفردات: قدیمی ترین دستور زبان فارسی در آناتولی (اثری با هدف آموزش صحیح زبان فارسی)
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله احمد داعی
مقاله مفردات
مقاله لغت نامه فارسی ـ ترکی
مقاله دستور زبان فارسی
مقاله زبان قدیم ترکی آناتولی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مفردات، اثری منثور از احمد داعی ـ ادیب و شاعر قرون هشتم و نهم هجری ـ است که به منظور آموزش صحیح زبان فارسی نگاشته شده است. این اثر را می توان قدیمی ترین دستور زبان فارسی تالیف شده، در آناتولی دانست. این اثر شامل چهار بخش است: ۱ اسما ۲ افعال ۳ تصرفات (مورفولوژی) ۴ حروف.
بخش اول، در واقع لغت نامه ای است که معادل ترکی اسامی فارسی را عرضه می دارد. بخش دوم، لغت نامه ای الفبایی است که معادل ترکی افعال فارسی را شامل می شود. در این دو بخش، معادل ترکی کلمات فارسی در زیر آن ها نوشته شده است. در بخش سوم، صرف (مورفولوژی) فارسی و در بخش چهارم نیز، حروف فارسی مطرح می شود. در این مقاله، ضمن آشنایی کلی با چگونگی نفوذ زبان فارسی در آناتولی، مختصری درباره سنت دستور نویسی در ادب فارسی، به ویژه در آناتولی بحث می شود. سپس در کنار آشنایی با زندگی و آثار نویسنده، درباره فصل های مختلف مفردات، توضیح داده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.