شناسایی و مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس پوست میوه بالنگ (.Citrus medica L) با دو روش استخراج (تقطیر با آب و پرس سرد)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایی و مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس پوست میوه بالنگ (.Citrus medica L) با دو روش استخراج (تقطیر با آب و پرس سرد) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایی و مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس پوست میوه بالنگ (.Citrus medica L) با دو روش استخراج (تقطیر با آب و پرس سرد) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس پوست میوه بالنگ (.Citrus medica L) با دو روش استخراج (تقطیر با آب و پرس سرد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایی و مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس پوست میوه بالنگ (.Citrus medica L) با دو روش استخراج (تقطیر با آب و پرس سرد) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
تعداد صفحات :۱۲
گیاه بالنگ (Citrus medica L.) یکی از گونه های خانواده مرکبات می باشد. اسانس پوست میوه بالنگ در صنایع غذایی، دارویی و عطرسازی کاربرد فراوان دارد. میوه های بالنگ در فصل پاییز از منطقه شمال ایران جمع آوری گردید و سپس از پوست میوه به روشهای تقطیر با آب و پرس سرد اسانس گیری شد. بازده اسانس تقطیر ۶/۰% و بازده اسانس پرس سرد ۵/۰% بدست آمد. برای شناسایی ترکیبهای اسانس از دستگاه های GC و GC/MS استفاده گردید. در اسانس تقطیری ۲۵ ترکیب شناسایی شد که عمده ترین ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس، لیمونن (۳/۵۸%)، گاما-ترپینن (۸/۱۶%)، ژرانیال (۶%)، نرال (۸/۴%)، ژرانیل استات (۴/۱%) ژرانیول (۴/۱%) بودند. در اسانس پرس سرد، ۲۳ ترکیب مورد شناسایی قرار گرفت و عمده ترین ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس، لیمونن (۷/۶۳%)، گاما-ترپینن (۷/۲۱%) و ژرانیال (۳/۱%) بودند.
کلید واژه: .Citrus medica L، اسانس، تقطیر با آب، پرس سرد، لیمونن
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.