مطالعه اثر تراز آب زیرزمینی و نوع کاربری بر منشا و توزیع کانی های رسی در خاک های لسی جنوب غرب استان گلستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه اثر تراز آب زیرزمینی و نوع کاربری بر منشا و توزیع کانی های رسی در خاک های لسی جنوب غرب استان گلستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه اثر تراز آب زیرزمینی و نوع کاربری بر منشا و توزیع کانی های رسی در خاک های لسی جنوب غرب استان گلستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر تراز آب زیرزمینی و نوع کاربری بر منشا و توزیع کانی های رسی در خاک های لسی جنوب غرب استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه اثر تراز آب زیرزمینی و نوع کاربری بر منشا و توزیع کانی های رسی در خاک های لسی جنوب غرب استان گلستان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی
تعداد صفحات :۱۷
کانی های رسی منشا ارثی، تغییر یافتگی و یا نوساختگی داشته اما عواملی نظیر توپوگرافی، نوع مواد مادری، تراز آب زیر زمینی، اقلیم و کاربری، مقدار نسبی و الگوی توزیع آنها را تغییر می دهد. این تحقیق در اراضی جنوب غربی استان گلستان و در سه تراز آب زیر زمینی متفاوت و کاربری های جنگلی، کشت دیم و غرقابی صورت گرفته است. رژیم های رطوبتی – حرارتی حاکم، زریک – ترمیک و یودیک – مزیک بوده و مواد مادری نیز لس می باشد. بر اساس نتایج به دست آمده، کانی های ایلیت، اسمکتیت و کائولینیت در تمامی خاک های مورد مطالعه دیده شده است. کانی کلریت در سری خاک های جنگلی با زهکشی مطلوب، آبشویی مناسب و pH اسیدی دیده نشده است. در اراضی غرقابی با تراز آب زیر زمینی بالا، زهکشی ضعیف، مقدار کانی اسمکتیت حداکثر بوده و منشا آن بیشتر نوتشکیلی می باشد. در خاک های تحت کشت دیم، تراز آب زیر زمینی عمیق، شرایط زهکشی مطلوب و فرآیند آبشویی، شرایط را برای رهاسازی K+ و تبدیل ایلیت به اسمکتیت فراهم نموده است. در این اراضی کاهش مقدار ایلیت نسبت به عمق را می توان به فرآیند تبدیل ایلیت به اسمکتیت و در اراضی با زهکشی ضعیف و تراز آب زیر زمینی بالا به محدودیت فرآیند انتقال رس و هوادیدگی فیزیکی ناشی از نوسانات فصلی دما و رطوبت، نسبت داد. حضور و پایداری ورمی کولیت در اراضی جنگلی به علت فرآیند آبشویی بالا، افزایش فعالیت Al و pH نسبتا اسیدی خاک می باشد. کائولینیت منشا ارثی داشته و رابطه مشخصی بین مقدار آن و تراز آب زیر زمینی و کاربری دیده نشده است. به طور کلی در این مطالعه می توان گفت، تراز آب زیر زمینی و کاربری تاثیرگذارترین پارامتر بر الگوی توزیع و مقدار نسبی کانی های اسمکتیت و ایلیت بوده ولی الگوی توزیع کانی ورمی کولیت بیشتر تحت تاثیر اقلیم است.
کلید واژه: کانی های رسی، تراز آب زیر زمینی، کاربری
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.