مقاله بررسی اثر نانو TiO2 بر روی منسوج پلی لاکتیک اسید (PLA) در محیط پلاسما


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر نانو TiO2 بر روی منسوج پلی لاکتیک اسید (PLA) در محیط پلاسما دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر نانو TiO2 بر روی منسوج پلی لاکتیک اسید (PLA) در محیط پلاسما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر نانو TiO2 بر روی منسوج پلی لاکتیک اسید (PLA) در محیط پلاسما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر نانو TiO2 بر روی منسوج پلی لاکتیک اسید (PLA) در محیط پلاسما :

مقاله بررسی اثر نانو TiO2 بر روی منسوج پلی لاکتیک اسید (PLA) در محیط پلاسما که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۷ در فناوری نساجی (علوم و تکنولوژی نساجی) از صفحه ۱۷ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر نانو TiO2 بر روی منسوج پلی لاکتیک اسید (PLA) در محیط پلاسما
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پلی لاکتیک اسید
مقاله نانو TiO۲
مقاله آنتی باکتریال
مقاله پلاسما

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از پلیمرهایی که خاصیت تجزیه پذیری در طبیعت را دارد پلیمر پلی لاکتیک اسید می باشد. خاصیت تجزیه پذیری پلی لاکتیک اسید، این پلیمر را در گروه مواد دوستدار محیط زیست قرار داده و یکی از کاربردهای مهم این پلیمر می تواند در صنعت منسوجات پزشکی و بیمارستانی و ظروف و لوازم یکبار مصرف باشد. در این تحقیق برای عمل لایه نشانی سیستم پلاسما به روش Magnetron sputtering با منبع DC انتخاب گردید. با وارد نمودن گاز آرگون در ابتدا فلز تیتانیوم بر روی بستر پلیمری قرار گرفت و در گام بعدی گاز اکسیژن وارد راکتور گردید تا عمل اکسیداسیون انجام گیرد، و اکسید تیتانیوم برروی سطح منسوج بوجود آید. در این تحقیق خاصیت آبدوستی و آنتی باکتریال TiO۲ در نمونه های تهیه شده بررسی گردید. با میکروسکوپ SEM به مورفولوژی سطح لایه نشانی شده پرداخته شد و با استفاده از دستگاه XRD شناسایی فاز بر روی سطح لایه نشانی شده انجام شد. با دستگاه XRF میزان درصد وزنی TiO۲ در سطح نمونه های لایه نشانی شده به صورت کمی بدست آمد و همچنین ثبات شستشویی نمونه ها نیز با دستگاه XRF اندازه گیری شد. بیشترین میزان اثر آنتی باکتریال و خاصیت آبگریزی در نمونه لایه نشانی شده در مدت زمان ۱۰ دقیقه دیده شد و همچنین بالاترین ساختار کریستالی و درصد وزنی TiO۲ در نمونه لایه نشانی شده در مدت زمان ۱۰ دقیقه دیده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.