سنتز و بهینه سازی رفتار تورمی فوق جاذب های اکریلیک SAPs با هدف کاربری در پزشکی، داروسازی و آرایشی- بهداشتی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتز و بهینه سازی رفتار تورمی فوق جاذب های اکریلیک SAPs با هدف کاربری در پزشکی، داروسازی و آرایشی- بهداشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتز و بهینه سازی رفتار تورمی فوق جاذب های اکریلیک SAPs با هدف کاربری در پزشکی، داروسازی و آرایشی- بهداشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز و بهینه سازی رفتار تورمی فوق جاذب های اکریلیک SAPs با هدف کاربری در پزشکی، داروسازی و آرایشی- بهداشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتز و بهینه سازی رفتار تورمی فوق جاذب های اکریلیک SAPs با هدف کاربری در پزشکی، داروسازی و آرایشی- بهداشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۱۰

خلاصه: فوق جاذب ها، (Super Absorbent Polymers, SAPs)، پلیمرهایی با پیوندهای عرضی هستند که توانایی جذب مقدار زیادی آب یا مایع از محیط دارند، این فوق جاذب ها کاربردهای زیادی از جمله در پزشکی، داروسازی و صنایع بهداشتی علاوه بر مصرف آنها در کشاورزی، باغبانی و صنعتی دارند. برای مثال به عنوان مواد جاذب در ساخت حوله ها، دستمال های کاغذی، پودرهای جاذب عرق، تنظیم کننده رطوبت در بسته بندی های مواد غذایی، ماهیچه های مصنوعی، تنظیم کننده قندخون و به عنوان لنز تماسی در چشم پزشکی استفاده می شود. هدف این پروژه سنتز نوعی از این پلیمر و بررسی برخی از خواص آن است.در این مطالعه، فوق جاذبها بر پایه پلی اکریلیک اسید )انواع گوناگون (SAPs به روش محلولی در حضور آغازگر رادیکالی با درجات مختلف خنثی سازی تهیه شده اند. کسرژل، آبگیری، و تعادل پف کردن اندازه گیری شده است. از این گذشته، اثر pH، دما و نیروی یونی سیستم بررسی شده اند.به عنوان یک نتیجه، همزدن شدید پف کردن را شتاب داده و کاهش pH باعث کاهش قابل ملاحظه سرعت پف کردن میشود. ظرفیت پف کردن با افزایش دانسیته اتصال دهنده عرضی کاهش می یابد و محتوای آب بیشتر در ژل ایجاد خواص مکانیکی ضعیف تر را می نماید.

کلید واژه: فوق جاذب، پلیمر، پلیمرهای جاذب، ابر جاذب، ماهیچه های مصنوعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.