تاثیر حلقه برداری درختان لیموترش Citrus aurantifolia (Christm.) Swingle بر کیفیت و کمیت میوه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر حلقه برداری درختان لیموترش Citrus aurantifolia (Christm.) Swingle بر کیفیت و کمیت میوه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر حلقه برداری درختان لیموترش Citrus aurantifolia (Christm.) Swingle بر کیفیت و کمیت میوه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر حلقه برداری درختان لیموترش Citrus aurantifolia (Christm.) Swingle بر کیفیت و کمیت میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر حلقه برداری درختان لیموترش Citrus aurantifolia (Christm.) Swingle بر کیفیت و کمیت میوه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی
تعداد صفحات :۶
به منظور بررسی اثرات حلقه برداری و زمان آن بر ویژگی های کمی و کیفی میوه لیموترش، پژوهشی در بهار و تابستان ۱۳۸۴ روی درختان ۷ ساله لیموترش موجود در باغ تحقیقاتی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی داراب انجام شد. از آنجایی که در منطقه داراب میوه های لیموترش به دلیل ریز بودن، ضخیم بودن پوست و دیررسی جهت مصرف تازه خوری، بازار پسندی مطلوبی ندارد، لذا این پژوهش با هدف بررسی اثر حلقه برداری جهت بهبود برخی خصوصیات میوه در قالب یک طرح بلوک کامل تصادفی شامل ۳ تیمار و ۵ تکرار (هر تکرار شامل یک درخت) صورت گرفت. تیمارهای اعمال شده شامل دو نوبت حلقه برداری یکی در تاریخ ۲۰ فروردین ماه (مرحله تمام گل) و دیگری در تاریخ ۲۵ خرداد ماه بعد از پایان مرحله ریزش فیزیولوژیکی میوه بود. عمل حلقه برداری توسط یک چاقوی معمولی به صورتی انجام شد که یک حلقه کامل از پوست تنه درخت به پهنای تقریبی ۵ میلی متر جدا شود. نتایج این پژوهش نشان داد که حلقه برداری بلافاصله بعد از اتمام ریزش فیزیولوژیک میوه به طور معنی داری باعث افزایش حجم و قطر میوه، وزن گوشت و وزن پوست میوه و درصد آب آن شده اما بر صفاتی نظیر میزان اسید آب میوه و نسبت TSS/TA،عملکرد و تعداد میوه در هر درخت تاثیر معنی داری ندارد. همچنین نتایج نشان می دهد که حلقه برداری در مرحله تمام گل اگر چه باعث افزایش وزن، حجم و قطر میوه، وزن گوشت و پوست میوه نسبت به شاهد شده اما هیچکدام از این اختلاف ها در سطح ۵ درصد آزمون دانکن معنی دار نبوده است. البته حلقه برداری سبب کاهش TSS آب میوه شده به گونه ای که اختلاف بین حلقه برداری نوبت دوم (خرداد ماه) با شاهد معنی دار بوده ولی نتایج مربوط به حلقه برداری نوبت اول نسبت به شاهد و همچنین نسبت به حلقه برداری نوبت دوم اختلاف معنی داری نشان نداده است.
کلید واژه: لیموترش Citrus aurantifolia (Christm.) Swingle، حلقه برداری، عملکرد، مواد جامد محلول، اندازه میوه، کیفیت میوه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.