تاثیر نوع بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم بر کیفیت و عمر انبار مانی سه رقم سیب در سردخانه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نوع بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم بر کیفیت و عمر انبار مانی سه رقم سیب در سردخانه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نوع بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم بر کیفیت و عمر انبار مانی سه رقم سیب در سردخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نوع بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم بر کیفیت و عمر انبار مانی سه رقم سیب در سردخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نوع بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم بر کیفیت و عمر انبار مانی سه رقم سیب در سردخانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۸

اتیلن موجب رشد، پیری زودرس و کاهش عمر انبارمانی سیب در مدت زمان نگهداری در انبار می شود. به منظور حذف اتیلن و افزایش عمر انبار مانی سیب، طراحی با استفاده از آزمایش های فاکتوریل در پایه کاملا تصادفی با ۳ فاکتور و ۳ تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی اجرا شد. عامل اول رقم سیب در سه سطح شامل ارقام گلدن دلیشس، رددلیسش و جاناتان، عامل دوم نوع بسته بندی در ۵ سطح شامل جعبه های چوبی با پوشال های کاغذی، جعبه های پلاستیکی با پوشال های کاغذی، جعبه های پلاستیکی با پوشال های کاغذی آغشته به پرمنگنات پتاسیم، جعبه های پلاستیکی با شانه مخصوص میوه و جعبه های پلاستیکی با شانه مخصوص میوه و با توری حاوی پرمنگنات پتاسیم و عامل سوم زمان نگهداری در سردخانه به مدت ۵ ماه است. در مدت زمان نگهداری بریکس، اسیدیته، pH، سفتی بافت و درصد افت وزنی میوه ها هر ماه یک بار تعیین شد. نتایج تجزیه آماری نشان می دهد که اثر رقم، نوع بسته بندی و زمان نگهداری بر تمام عوامل کیفی تعیین شده معنی دار است. مقایسه میانگین ها حاکی است که بیشترین مقدار سفتی بافت و بریکس به ترتیب مربوط به رقم گلدن و رد و بیشترین مقدار اسیدیته و کمترین مقدار pH مربوط به رقم جاناتان است. در مدت زمان نگهداری نیز مقدار بریکس، pH و افت وزنی افزایش ولی مقدار اسیدیته و سفتی بافت کاهش می یابد. نتایج حاصل از بسته بندی نیز نشان می دهد که بیشترین افت وزنی، بیشترین مقدار فساد و کمترین مقدار سفتی بافت مربوط به جعبه های چوبی و کمترین افت وزنی، بیشترین مقدار سفتی بافت مربوط به جعبه های دارای شانه و جاذب اتیلن است. بنابراین استفاده از پرمنگنات پتاسیم از افت وزنی، فساد و کاهش سفتی بافت سیب در مدت زمان نگهداری میوه جلوگیری می کند.

کلید واژه: بسته بندی سیب، پرمنگنات پتاسیم، جعبه های پلاستیکی، عمر انبار مانی سیب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.