بررسی عوامل مرتبط با میزان پرتوگیری کارکنان رادیولوژی بیمارستان های ارتش تهران در سال ۸۵


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل مرتبط با میزان پرتوگیری کارکنان رادیولوژی بیمارستان های ارتش تهران در سال ۸۵ دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل مرتبط با میزان پرتوگیری کارکنان رادیولوژی بیمارستان های ارتش تهران در سال ۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل مرتبط با میزان پرتوگیری کارکنان رادیولوژی بیمارستان های ارتش تهران در سال ۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل مرتبط با میزان پرتوگیری کارکنان رادیولوژی بیمارستان های ارتش تهران در سال ۸۵ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۴

سابقه و هدف: کاربرد پرتوهای یونساز، اگرچه در تشخیص بیماریها موثر است اما از دیدگاه حفاظت در برابر پرتوها منشا خطرات بالقوه ای است شناخت بیشتر عوامل مرتبط با دزیمتری فردی، می تواند در تقلیل میزان پرتوگیری سودمند باشد. مطالعه حاضر با هدف فوق در بین کارکنان رادیولوژی طراحی و صورت گرفت.مواد و روشها: این پژوهش یک مطالعه توصیفی (مقطعی) بود که در سال ۱۳۸۵ انجام شده است. کلیه پرتوکاران بیمارستانهای ارتش تهران مورد مطالعه قرار گرفتند (۱۶۲ نفر) جهت جمع آوری داده ها از چک لیست و اطلاعات پرسشنامه استفاده گردید. جهت توصیف و تحلیل داده ها از جداول توافقی و نمودارهای مناسب و نرم افزار SPSS استفاده گردید.یافته ها: نتایج بدست آمده در این مطالعه نشان داد که ماکزیمم دز دریافتی فردی ۰.۲۹ میلی سیورت بود که مربوط به افراد فاقد تحصیلات دانشگاهی بود و مینیمم دز دریافتی ۰.۰۵ میلی سیورت بود که مربوط به افرادی بود که کمتر از ۳۰ ساعت با منابع یونساز کار می کردند . فراوانی انجام آزمایشات پزشکی در بیمارستان های گلستان، ۵۰۲، ۵۰۴ و مصطفی خمینی ۱۰۰% بود. درصد فراوانی استفاده از فیلم بج در بیمارستانهای ۵۰۱، ۵۰۲، ۵۰۴، ۵۰۶، مصطفی خمینی و گلستان ۱۰۰% بود.نتیجه گیری: دز دریافتی افراد به تفکیک کلیه پارامترهای مدنظر در حد استاندارد قابل قبول بود. لذا برگزاری کارگاههای حفاظت در برابر اشعه درخصوص ارتقا سطح ایمنی کارکنان مراکز یونساز ضروری است.

کلید واژه: دزیمتری فردی، فیلم بج، میلی سیورت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.