بررسی اپیدمیولوژیک دندانهای آسیب دیده قدامی و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان ۱۱-۷ ساله شهر هویزه در سال ۱۳۸۲


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اپیدمیولوژیک دندانهای آسیب دیده قدامی و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان ۱۱-۷ ساله شهر هویزه در سال ۱۳۸۲ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اپیدمیولوژیک دندانهای آسیب دیده قدامی و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان ۱۱-۷ ساله شهر هویزه در سال ۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اپیدمیولوژیک دندانهای آسیب دیده قدامی و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان ۱۱-۷ ساله شهر هویزه در سال ۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اپیدمیولوژیک دندانهای آسیب دیده قدامی و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان ۱۱-۷ ساله شهر هویزه در سال ۱۳۸۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی جندی شاپور

تعداد صفحات :۹

هدف: ضربه وارده به دندانهای قدامی یکی از مشکلات شایع در کودکان و نوجوانان می باشد. هدف مطالعه حاضر بررسی فراوانی آسیب های دندانی قدامی و عوامل وابسته به آنها در دانش آموزان ۱۱-۷ ساله مدارس دخترانه و پسرانه شهر هویزه در سال ۸۲ به الگویی از شیوه پیشگیری از آسیب وارده به دندانهای قدامی در این ناحیه دست یابیم.روش بررسی: تحقیق حاضر که یک مطالعه توصیفی مقطعی می باشد از طریق معاینه ۳۸۲ نفر از دانش آموزان ۱۱-۷ ساله که شامل ۲۰۰ نفر پسر و ۱۸۲ نفر دختر بوده صورت گرفته و معاینه کلینیکی و تکمیل پرسشنامه برای هر یک از نمونه ها انجام گرفت و اطلاعات موجود از طریق آزمون همبستگی و مجذور کای تجزیه و تحلیل گردید.یافته ها: وقوع انواع صدمات در پسرها (۶۷.۲ درصد) بیش از دختران (۳۲.۸ درصد) بود. بالاترین شیوع ضربه در پسران در سن ۱۰ سالگی (۳۹.۵ درصد) و پایین ترین شیوع ضربه در سن ۸ سالگی (۹.۳ درصد) بود. بالاترین شیوع ضربه در دختران ۹ سالگی (۳۸.۱ درصد) و پایین ترین شیوع ضربه در سن ۸ سالگی (۹.۵ درصد) بود. شایعترین دندان آسیب دیده در هر دو جنس ثنایای میانی فک بالا (۷۵ درصد) و کمترین دندان آسیب دیده، ثنایای طرفی فک پایین (۳.۱ درصد) بود. شیوع صدمات دندانی در کودکان دارای اکلوژن Class II (60.9 درصد) بیش از انواع دیگر بود. شیوع صدمات دندانی در افراد فاقد پوشش لبی (۶۱ درصد) بیش از افراد دارای پوشش لبی (۳۹ درصد) بود. شیوع صدمات دندانی در افراد با Over jet افزایش یافته (۵۶.۳ درصد) بیش از انواع دیگر بود. ۱/۳ انسیزالی (۶۱ درصد) شایع ترین ناحیه صدمه دیده در دندانهای آسیب دیده را بخود اختصاص داد. شایعترین نوع شکستگی در دندانهای صدمه دیده شکستگی مینا و عاج (۵۷.۸ درصد) بود.نتیجه گیری: بر اساس نتایج حاصله میزان صدمه دندانی در هر دو جنس قابل توجه بوده و نیاز به برنامه ریزیهای پیشگیری کننده وجود دارد.

کلید واژه: آسیب های دندانی، ثنایا، شیوع، کودکان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.