ارزیابی خسارت وارده به درختان باقی مانده در حفره های قطع و مسیرهای خروج چوب در شیوه تک گزینی (مطالعه موردی: جنگل لونک سیاهکل)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خسارت وارده به درختان باقی مانده در حفره های قطع و مسیرهای خروج چوب در شیوه تک گزینی (مطالعه موردی: جنگل لونک سیاهکل) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خسارت وارده به درختان باقی مانده در حفره های قطع و مسیرهای خروج چوب در شیوه تک گزینی (مطالعه موردی: جنگل لونک سیاهکل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خسارت وارده به درختان باقی مانده در حفره های قطع و مسیرهای خروج چوب در شیوه تک گزینی (مطالعه موردی: جنگل لونک سیاهکل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خسارت وارده به درختان باقی مانده در حفره های قطع و مسیرهای خروج چوب در شیوه تک گزینی (مطالعه موردی: جنگل لونک سیاهکل) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۶

جنگلهای لونک سیاهکل در استان گیلان، از گونه های چوبی پهن برگ تشکیل شده که به دلیل واقع شدن در تنها کمربند سبز چوبهای تولیدی- تجاری جنگلهای شمال ایران و داشتن گونه های چوبی با ارزش صنعتی، نظیر راش و ممرز، دارای ارزش اقتصادی قابل توجهی می باشند. این تحقیق، خسارات ناشی از عملیات قطع و جمع آوری مقطوعات از حفره های قطع در یک جنگل پهن برگ ناهمسال در منطقه لونک سیاهکل را که با شیوه تک گزینی بهره برداری می شود مورد ارزیابی قرار داده است. در این راستا تعداد ۱۱۳ اصله درخت نشانه گذاری شده و قطع شده در ۳۱ حفره قطع مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی برای تعیین میزان خسارت وارده به درختان باقی مانده سرپا، در هر یک از مراحل قطع و جمع آوری بار از پای کنده تا کنار مسیر چوبکشی در محدوده حفره های قطع و مناطق جمع آوری بار، از روش آماربرداری صددرصد استفاده شد و برای تعیین خسارت در کل منطقه مورد آماربرداری با توجه به متغیر بودن مساحت حفره های قطع و مسیرهای خروج چوب از میانگین وزنی استفاده شد. نتایج این بررسی نشان داد خسارت به درختان باقی مانده در مسیرهای خروج چوب ۴۲.۵% و در مقابل این میزان خسارت در حفره های قطع ۱۷.۵% می باشد. بررسی زخمهای ایجاد شده بر روی تنه درختان باقی مانده سرپا نشان داد که زخمهای ناشی از عملیات جمع آوری بار دارای مساحتی بزرگتر از زخمهای ناشی از عملیات قطع می باشد. همچنین بیشتر زخمها تا ارتفاع ۲ متری تنه از سطح زمین پراکنش داشته و به طور عمده عمقی، یعنی همراه با خسارت به کامبیوم می باشند.

کلید واژه: شیوه تک گزینی، حفره های قطع، مسیرهای خروج چوب، آماربرداری صددرصد، میانگین وزنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.