مقاله مقایسه تاثیر روایت درمانی و رژیم درمانی بر شاخص توده بدن زنان مبتلا به اضافه وزن و چاقی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر روایت درمانی و رژیم درمانی بر شاخص توده بدن زنان مبتلا به اضافه وزن و چاقی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر روایت درمانی و رژیم درمانی بر شاخص توده بدن زنان مبتلا به اضافه وزن و چاقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر روایت درمانی و رژیم درمانی بر شاخص توده بدن زنان مبتلا به اضافه وزن و چاقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر روایت درمانی و رژیم درمانی بر شاخص توده بدن زنان مبتلا به اضافه وزن و چاقی :

مقاله مقایسه تاثیر روایت درمانی و رژیم درمانی بر شاخص توده بدن زنان مبتلا به اضافه وزن و چاقی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران از صفحه ۵۳ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر روایت درمانی و رژیم درمانی بر شاخص توده بدن زنان مبتلا به اضافه وزن و چاقی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روایت درمانی
مقاله شاخص توده بدن (BMI)
مقاله رژیم درمانی
مقاله اضافه وزن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: این مطالعه با توجه به اهمیت شاخص توده بدن BMI (Body Mass Index) در زنان مبتلا به اضافه وزن و چاقی و نقش روایت های زندگی در شکل گیری اضافه وزن و با هدف مقایسه نقش رژیم های غذایی و مداخله های روایتی در کاهش توده بدن زنان مبتلا به اضافه وزن انجام گرفت.
افراد و روش ها: در این مطالعه که یک طرح نیمه آزمایشی مداخله ای بود، از بین مراجعه کنندگان به کلینیک تخصصی تغذیه و رژیم درمانی، ۳۰ زن مبتلا به اضافه وزن به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند و به طور تصادفی در دو گروه آزمایشی و یک گروه کنترل قرار گرفتند. گروه آزمایشی ۱ فقط تحت رژیم درمانی (به مدت ۵ هفته)، گروه ۲ علاوه بر رژیم درمانی، تحت روایت درمانی نیز قرار گرفتند. گروه کنترل نیز هیچ مداخله ای دریافت نکردند. وزن افراد با حداقل لباس با ترازوی Seca با دقت ۰۵ کیلوگرم و قد افراد در حالت ایستاده با قدسنج متصل به ترازو با دقت ۰۵ سانتی متر اندازه گیری شد. BMIبا تقسیم وزن بر مجذور قد بر حسب متر اندازه گیری شد. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS16 و آزمون تحلیل کوواریانس و آزمون t داده های وابسته تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: تحلیل داده ها نشان داد در پایان مطالعه رژیم درمانی به تنهایی در کاهش توده بدن اثر معنی داری نداشت (P>0.05) اما در گروه ۲ که روایت درمانی نیز به همراه رژیم درمانی برای آنها اعمال می شد، کاهش معنی داری در توده بدن دیده شد (P<0.001). مقایسه میانگین های ۳ گروه مورد مطالعه نشان داد که تفاوت معنی داری در اثرگذاری رژیم غذایی و روایت درمانی بر توده بدن در نمونه های مورد بررسی وجود نداشت.
نتیجه گیری: مشخص شد روایت درمانی، فاز اولیه درمان را به اصلاح روایت های زندگی که حول اضافه وزن می گردد، اختصاص می دهد که همگام با رژیم غذایی اجرا می شود. به عبارتی فاز دوم درمان که به کاهش BMI منجر می شود، بعد از اصلاح روایت های زندگی زنان چاق اتفاق می افتد. رژیم درمانی، به علت اینکه با روایت های زندگی زنان چاق همگام نیست، نقشی در اصلاح روایت های زندگی برای عملکرد موفق تر رژیم های غذایی ندارد. با توجه به اثر بخشی روایت درمانی بر کاهش توده بدن و مشخص شدن عدم اثربخشی رژیم های غذایی به تنهایی، نیاز به بررسی روایت های زندگی زنان مبتلا به اضافه وزن و اصلاح آن دیده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.