بررسی افت روغن در مرحله خنثی سازی روغن نباتی و لزوم کنترل آن


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی افت روغن در مرحله خنثی سازی روغن نباتی و لزوم کنترل آن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی افت روغن در مرحله خنثی سازی روغن نباتی و لزوم کنترل آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی افت روغن در مرحله خنثی سازی روغن نباتی و لزوم کنترل آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی افت روغن در مرحله خنثی سازی روغن نباتی و لزوم کنترل آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

در بررسی میزان افت روغن در خطوط تصفیه روغن یکی از کارخانجات روغن نباتی که روغن خام سویا را تصفیه مینمود، مرحله خنثی سازی قلیایی مورد مطالعه قرار گرفت. افت های این مرحله به دو دسته افت اجباری ناشی از حذف اسیدهای چرب آزاد و سایر ناخالصی های همراه روغن و افت اضافی ناشی از هیدرولیز روغن توسط قلیا و همراهی روغن خنثی با جریان خلط صابون خروجی از سانتریفوژ تقسیم بندی شدند. روش اندازه گیری افت کل و هر یک از این دو افت اجباری و اضافی بر مبنای تجزیه های آزمایشگاهی و محاسبات ساده موازنه جرم ارایه گردیده است. نسبت افت اضافی در مقایسه با افت کل، اسیدیته و افت اجباری محاسبه گردید. میزان افت اضافی روغن در نمونه برداری های مختلف بسیار متغیر و از ۰.۷۲ تا ۲.۱۴ برابر افت اجباری روغن به دست آمد. ملاحظه گردید که در برخی موارد تا ۷۰ درصد از افت کل روغن مربوط به افت اضافی می باشد. هیچ ارتباط معنی داری بین اسیدیته روغن و میزان افت اضافی به دست نیامد، به طوریکه هم بیشترین و هم کمترین درصد افت اضافی در دو نمونه با مقادیر بیشینه اسیدیته، نزدیک به هم مشاهده گردید. همچنین میانگین افت کل ۳.۱۱ برابر اسیدیته محاسبه گردید که بیش از میزان قابل قبول است. نتایج بدست آمده به خوبی نشان می دهد که افت روغن پیش از آنکه متاثر از کیفیت روغن خام ورودی به تصفیه خانه باشد، تحت تاثیر شرایط عملیاتی قرار می گیرد که کنترل صحیح این شرایط در مرحله خنثی سازی به منظور کاهش میزان افت روغن، لازم و حیاتی است.

کلید واژه: روغن نباتی، تصفیه قلیایی، خنثی سازی، افت اجباری و اختیاری روغن، اسیدیته

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.