بررسی اثر اسید پکتیک بر مورفولوژی، بقا و عملکرد دودمان سلولی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر اسید پکتیک بر مورفولوژی، بقا و عملکرد دودمان سلولی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر اسید پکتیک بر مورفولوژی، بقا و عملکرد دودمان سلولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسید پکتیک بر مورفولوژی، بقا و عملکرد دودمان سلولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر اسید پکتیک بر مورفولوژی، بقا و عملکرد دودمان سلولی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم دانشگاه تهران

تعداد صفحات :۸

دودمان سلولی هیپوفیز موش صحرایی تحت عنوان GH3 و زیر کلون آن GH3/B6 ویژه ترشح هورمون پرولاکتین و هورمون رشد می‌باشند. این سلولها بطور گسترده برای بررسی اثر مواد مختلف روی ترشح پرولاکتین به صورت “in vitro” بکار می روند. محیط کشت مـورد استفاده برای این سلولها، Ham’s F12 حــاوی ۲.۵% سرم جنین گاو و ۱۵% سرم اسب می باشد. زمان دو برابر شدن سلولها ۳۰ تا ۵۲ ساعت است که به کیفیت سرم مورد استفاده بستگی دارد مطالعات نشان داده اند که اسید پکتیک یکی از عوامل افزایش دهنده مقدار ترشح پرولاکتین در این سلول ها در انکوباسیون های کوتاه مدت می باشد. انکوبه کردن سلولها با اسید پکتیک به مدت ۳۰ دقیقه شکل سلولها را تغییر داده، سلول ها شروع به گرد و برجسته شدن کرده و حالت ترشحی به خود گرفتند. اسید پکتیک تاثیری در تعداد سلول ها نسبت به نمونه شاهد نداشت. محلول اسید پکتیک، محیط کشت را اسیدی می کند و باعث ایجاد شرایط نامطلوب برای سلول ها می شود. برای رفع این مشکل از محیط کشت حاوی Hepes به عنوان بافر برای ثبات pH استفاده شد ولی به مرور زمان شکل ظاهری سلول ها تغییر کرد و رشد آنها کاهش یافت. سلول ها گرد شدند، غشا آنها گرانوله شد و درصد سلول های زنده کاهش پیدا کرد. این تغییر وضعیت سلول ها به دلیل تشکیل هیدروژن پر اکسید توسط Hepes می باشد. برای طبیعی ماندن مقدار pH محیط کشت و خنثی نمودن اسیدیته اسید پکتیک از محلول NaOH استفاده گردید که تاثیری بر سلول ها نداشت و بدینوسیله pH در حد ۷.۲ ثابت شد.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.