مقاله مقایسه اثرات خمیرترش خشک با خمیرترش تازه روی ویژگی های حسی و بیاتی نان قالبی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه اثرات خمیرترش خشک با خمیرترش تازه روی ویژگی های حسی و بیاتی نان قالبی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه اثرات خمیرترش خشک با خمیرترش تازه روی ویژگی های حسی و بیاتی نان قالبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثرات خمیرترش خشک با خمیرترش تازه روی ویژگی های حسی و بیاتی نان قالبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه اثرات خمیرترش خشک با خمیرترش تازه روی ویژگی های حسی و بیاتی نان قالبی :
مقاله مقایسه اثرات خمیرترش خشک با خمیرترش تازه روی ویژگی های حسی و بیاتی نان قالبی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی) از صفحه ۱۶۳ تا ۱۷۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثرات خمیرترش خشک با خمیرترش تازه روی ویژگی های حسی و بیاتی نان قالبی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیاتی نان
مقاله خمیرترش خشک انجمادی
مقاله لاکتوباسیلوس پلانتاروم
مقاله لاکتوباسیلوس روتری
مقاله ویژگی های حسی نان
چکیده و خلاصهای از مقاله:
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.