بررسی اروژن ناشی از نوشابه های ایرانی و خارجی بر روی مینای دندانهای دایمی به روش میکروسکوپ الکترونی و استریومیکروسکوپی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اروژن ناشی از نوشابه های ایرانی و خارجی بر روی مینای دندانهای دایمی به روش میکروسکوپ الکترونی و استریومیکروسکوپی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اروژن ناشی از نوشابه های ایرانی و خارجی بر روی مینای دندانهای دایمی به روش میکروسکوپ الکترونی و استریومیکروسکوپی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اروژن ناشی از نوشابه های ایرانی و خارجی بر روی مینای دندانهای دایمی به روش میکروسکوپ الکترونی و استریومیکروسکوپی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اروژن ناشی از نوشابه های ایرانی و خارجی بر روی مینای دندانهای دایمی به روش میکروسکوپ الکترونی و استریومیکروسکوپی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: اروژن ناشی از اسیدهای با منشا خارجی و نوشابه های اسیدی به دمینرالیزاسیون و از بین رفتن تدریجی لایه سطحی مینا منجر می شود. هدف مطالعه حاضر بررسی پتانسیل اروژن ۴ نوشابه موجود در بازار ایران به نام های زمزم کولا، زمزم نارنجی، پپسی و میراندا به روش اسکن الکترون میکروسکوپی می باشد.مواد و روشها: در این تحقیق تجربی – آزمایشگاهی دو نوشابه ایرانی زمزم کولا و زمزم پرتقالی و دو نمونه خارجی پپسی و میراندا (مشابه ترکیبات نوشابه های ایرانی) مورد بررسی قرار گرفتند. از هر نوع نوشابه، ۱۰ عدد تهیه گردید. ۱۲۰ عدد دندان پره مولر سالم که برای درمان ارتودنسی کشیده شده بودند به طور تصادفی به سه گروه A و B و C (هر گروه ۴۰ دندان) تقسیم شدند. مدت زمان exposure هر گروه از دندان ها به نوشابه ها یا محلول ها به ترتیب زیر بود: گروه A: 15 دقیقه گروه B: 45 دقیقه و گروه C: 12 ساعت. هر یک از سه گروه A، B و C به چهار زیر گروه (هر زیر گروه ۱۰ دندان) تقسیم شدند و هر زیر گروه در معرض یکی از چهار نوشابه داخلی یا خارجی قرار گرفت. سطح expose شده به نوشابه ها در مورد همه دندان ها یک نیم دایره به قطر ۵ میلی متر روی سطح باکال آنها بود. از هر یک از ۱۲ گروه دو نمونه دندان به طور تصادفی انتخاب شده و با میکروسکوپ الکترونی (SEM) مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: در این تحقیق درجات متفاوتی از انحلال پریسم های مینایی با SEM نشان داده شد که نشان دهنده از دست رفتن سر Prismها و sheath آنها در مدت زمان exposure کوتاه و سپس تخریب tail (دم منشورهای مینایی) در مدت زمان exposure طولانی بود. با افزایش مدت زمان incubation، میزان، وسعت و عمق اروژن در تصاویر SEM افزایش نشان داد.نتیجه گیری: نتایج تحقیق نشان داد تمام نوشابه ها پتانسیل اروزیو نسبتا بالایی روی مینای دندانهای دایمی از خود نشان می دهند.

کلید واژه: اروژن، مینا، نوشابه های گازدار، میکروسکوپ الکترونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.