مقایسه‌ مقدار املاح‌ و ویتامینهای‌ ارقام‌ آبوت، برونو، هایوارد و مونتی میوه‌ کیوی‌ ایران ‌و مقایسه‌ ویتامینهای‌ این ارقام با میوه‌ پرتقال‌ تامسون ناول


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه‌ مقدار املاح‌ و ویتامینهای‌ ارقام‌ آبوت، برونو، هایوارد و مونتی میوه‌ کیوی‌ ایران ‌و مقایسه‌ ویتامینهای‌ این ارقام با میوه‌ پرتقال‌ تامسون ناول دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه‌ مقدار املاح‌ و ویتامینهای‌ ارقام‌ آبوت، برونو، هایوارد و مونتی میوه‌ کیوی‌ ایران ‌و مقایسه‌ ویتامینهای‌ این ارقام با میوه‌ پرتقال‌ تامسون ناول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه‌ مقدار املاح‌ و ویتامینهای‌ ارقام‌ آبوت، برونو، هایوارد و مونتی میوه‌ کیوی‌ ایران ‌و مقایسه‌ ویتامینهای‌ این ارقام با میوه‌ پرتقال‌ تامسون ناول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه‌ مقدار املاح‌ و ویتامینهای‌ ارقام‌ آبوت، برونو، هایوارد و مونتی میوه‌ کیوی‌ ایران ‌و مقایسه‌ ویتامینهای‌ این ارقام با میوه‌ پرتقال‌ تامسون ناول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۰

بمنظور اندازه گیری کمی مقدار املاح و ویتامینهای ارقام مختلف کیوی ایران و مقایسه این ویتامینها با ویتامینهای پرتقال تامسون ناول، ابتدا ارقام آبوت، برونو، هایوارد، مونتی و میوه پرتقال تامسون بترتیب از باغهای تحت کنترل شورای کیوی کاران کشور و مرکز تحقیقات مرکبات شهرستان تنکابن برداشت شد و پس از انتقال سریع به آزمایشگاه، املاح سدیم، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، آهن، روی، فسفر، بور و ویتامینهای ,C E ,A و انواع B نمونه های مذکور اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده نشان داد که میوه کیوی یک منبع سرشار از املاح و ویتامینهاست. که در اغلب موارد تفاوت فاحشی با میوه پرتقال و بسیاری از میوه های دیگر دارد. مقایسه مقدار املاح در ارقام مختلف میوه کیوی بیانگر این است که میزان پتاسیم، کلسیم و منیزیم در رقم برونو، آهن و روی در رقم آبوت، فسفر و بور در رقم هایوارد و سدیم در رقم مونتی بیشتر است. مقایسه میزان ویتامین نمونه های مورد بررسی نشان داد که بین ارقام مختلف میوه کیوی از این نظر اختلاف معنی داری وجود ندارد، اما در مقایسه با میوه پرتقال تامسون ناول، مقدار ویتامین C ارقام میوه کیوی حدود چهار برابر و ویتامینهای B2 وB3 (PP) حدود دو برابر میوه پرتقال تامسون ناول است. اگرچه ویتامین های B1 ,E ,A و B6 در میوه پرتقال تامسون ناول بیشتر از ارقام بررسی شده میوه کیوی است.

کلید واژه: میوه کیوی، میوه پرتقال، املاح معدنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.