بررسی اپیدمیولوژیکی و بالینی بیماران باردار دچار سوختگی پذیرش شده در مرکز سوختگی شهید مطهری تهران در سال های۸۲-۱۳۷۷


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اپیدمیولوژیکی و بالینی بیماران باردار دچار سوختگی پذیرش شده در مرکز سوختگی شهید مطهری تهران در سال های۸۲-۱۳۷۷ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اپیدمیولوژیکی و بالینی بیماران باردار دچار سوختگی پذیرش شده در مرکز سوختگی شهید مطهری تهران در سال های۸۲-۱۳۷۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اپیدمیولوژیکی و بالینی بیماران باردار دچار سوختگی پذیرش شده در مرکز سوختگی شهید مطهری تهران در سال های۸۲-۱۳۷۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اپیدمیولوژیکی و بالینی بیماران باردار دچار سوختگی پذیرش شده در مرکز سوختگی شهید مطهری تهران در سال های۸۲-۱۳۷۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: درمان بیماران مبتلا به سوختگی خصوصا در زنان باردار با توجه به رویکرد حفظ زندگی مادر و جنین از پیچیدگی های بیش تری نسبت به سایر سوختگی ها برخوردار است. هدف از این مطالعه تعیین عوامل اپیدمیولوژیکی و بالینی بیماران باردار دچار سوختگی مراجعه کننده به مرکز سوختگی شهید مطهری تهران در بین سال های ۸۲-۱۳۷۷ است.مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه توصیفی- مقطعی گذشته نگر ۶ ساله بوده که بر روی بیماران باردار دچار سوختگی بستری شده در مرکز سوختگی شهید مطهری تهران انجام شده است. پرسشنامه خود ساخته طراحی و متغیرهای مورد مطالعه مربوطه بر اساس آن استخراج گردید.یافته ها: میانگین سنی ۷۴ بیمار مورد مطالعه ۲۲.۵۴±۴.۷۸ سال با محدوده سنی ۳۵ تا ۱۶ سال بوده است. در حدود نیمی از سوختگی ها در سنین حاملگی ۲۰ تا ۳۰ هفتگی مشاهده گردید. شایع ترین علت سوختگی زنان باردار دچار سوختگی ۵۲ نفر (۷۰ درصد) به وسیله وسایل گرمایشی و پخت و پزی نفت سفید سوز بوده است. میزان درصد سوختگی سطح کل بدن در ۵۰ بیمار (۶۸ درصد) بیش تر از ۴۰ درصد بوده است. ۴۹ نفر (۶۶ درصد) از زنان باردار دچار سوختگی به علت شدت ضایعات وارده فوت و ۵۰ مورد (۶۷.۵ درصد) جنین آنها نیز سقط شدند.استنتاج: میزان درصد سوختگی سطح کل بدن، پایش مستمر بالینی مادر و جنین و اجرای پروتکل های درمانی مناسب مهمترین عامل اثرگذار در پیش آگهی و پیامد مرگ مادر و جنین است.

کلید واژه: سوختگی، زنان باردار، اپیدمیولوژی، سبب شناسی، علایم بالینی، پیامد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.