ارتباط فعالیت بدنی با غلظت فیبرینوژن و هموسیستئین سرم در مردان فعال، غیر فعال و مبتلا به بیماری عروق کرونر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط فعالیت بدنی با غلظت فیبرینوژن و هموسیستئین سرم در مردان فعال، غیر فعال و مبتلا به بیماری عروق کرونر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط فعالیت بدنی با غلظت فیبرینوژن و هموسیستئین سرم در مردان فعال، غیر فعال و مبتلا به بیماری عروق کرونر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط فعالیت بدنی با غلظت فیبرینوژن و هموسیستئین سرم در مردان فعال، غیر فعال و مبتلا به بیماری عروق کرونر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط فعالیت بدنی با غلظت فیبرینوژن و هموسیستئین سرم در مردان فعال، غیر فعال و مبتلا به بیماری عروق کرونر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : المپیک

تعداد صفحات :۱۳

این بازآزمایی مقطعی از نوع پژوهشهای تحلیلی و کاربردی است که با روش هم بستگی و مقایسه میانگین متغیرها و با هدف مقایسه ارتباط هم بستگی میزان فعالیت بدنی با فعالیت بدنی با غلظت فیبرینوژن و هموسیستئین سرم در گروههای منتخب مردان انجام شده است. آزمودنیهای این پژوهش ۳ گروه از مردان میان سال ۴۰ تا ۵۵ سال فعال (سن ۴۷.۸۶±۵.۳۳ سال، شاخص توده جرم بدن ۲۷.۹۶±۲.۲۶ kg/m2، (nA=15، غیر فعال (سن ۴۳.۵۳±۴.۳۴ سال، شاخص توده جرم بدن ۲۶.۲۶±۲.۹۶ kg/m2، و (ns=15، و مبتلا به CAD (سن ۴۸.۱۳±۵.۸۵ سال، شاخص توده جرم بدن ۲۶.۴۴±۲.۳۴ kg/m2، (nc=15 بودند که از میان تعدادی افراد واجد شرایط، براساس اطلاعات حاصل از پرسشنامه های استاندارد NHIS و PA-R گزینش شدند. VO2 max تخمینی (فعال ۳۹.۰۳۹±۲.۵۳۶، غیرفعال ۳۲.۶۴۷±۳.۰۵۶، و (mL.kg-1. Min 30.378±۴.۲۷۵ CAD شاخص میزان فعالیت بدنی (متغیر مستقل و پیشگو) است و از فرمول برآورد غیر تمرینی VO2 max دانشگاه هوستون برآورد شد. متغیرهای وابسته یا معیار نیز عبارت اند از غلظت ناشتای Fib (فعال ۲۸۷.۸۶۶±۵۱.۵۶۸، غیر فعال ۲۹۹.۸۰۰±۴۹.۲۱۵، و ۳۰۷.۲۰۰±۶۳.۸۰۴ CAD میلی گرم در دسی لیتر)، و Hcy (فعال ۱۱.۷۳۳±۲.۶۲۴، غیر فعال ۱۲.۴۰۰±۳.۸۶۹، و ۱۱.۹۶۶±۵.۱۱۱ CAD میکرومول در لیتر)، و سرم. Hcy سرم با روش ایمونواسی آنزیم بر حسب میکرومول در لیتر و Fib سرم با روش کرونومتریک برحسب میلی گرم در دسی لیتر با دستگاه تمام خودکار ایمونوآنالایزر ساخت شرکت بیومریوی فرانسه اندازه گیری شد. آزمونهای آماری مناسب عبارت بودند از کولمگروف- اسمیرنف، لوین، آنالیز واریانس یک طرفه، و کروسکال- والیس که در سطح معناداری p £۰.۰۵ انجام شد. تجزیه و تحلیل نتایج نشان داد تفاوت میانگینهای متغیر (P= 0.898) Hcy و Fib (P= 0.630) در بین گروهها معنادار نبود. همچنین هیچ یک از ضریبهای هم بستگی (VO2 max با Hcy گروه فعال –۰.۲۵۱، غیر فعال ۰.۳۶۷، و -۰.۱۴۱ CAD و VO2 max با Fib گروه فعال ۰.۳۵۸، غیر فعال –۰.۱۳۹ و (-۰.۲۱۴ CAD محاسبه شده نیز معنادار نبود. لذا احتمالا فعالیت بدنی در پژوهش حاضر بر غلظت فیبرینوژن و هموسیستئین سرم مردان میان سال تاثیری ندارد وارتباط معناداری بین آنها نیست.

کلید واژه: بیماری عروق کرونر، حداکثر اکسیژن مصرفی، فعالیت بدنی، فیرینوژن، هموسیستئین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.