تهیه و بررسی فرمولاسیون بدنه و لعاب کاشی تک پخت دیواری (Monoporosa)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تهیه و بررسی فرمولاسیون بدنه و لعاب کاشی تک پخت دیواری (Monoporosa) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تهیه و بررسی فرمولاسیون بدنه و لعاب کاشی تک پخت دیواری (Monoporosa) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه و بررسی فرمولاسیون بدنه و لعاب کاشی تک پخت دیواری (Monoporosa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تهیه و بررسی فرمولاسیون بدنه و لعاب کاشی تک پخت دیواری (Monoporosa) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید (فارسی)(نشریه بین المللی علوم مهندسی)
تعداد صفحات :۱۰
رقابت در بازار کاشی همراه با افزایش هزینه های تولید، صنعت کاشی را به سوی معرفی فرایندهای تولید کاملا خودکار از جمله چرخه تک پخت و پخت سریع سوق داده است.دلیل اصلی استفاده زیاد از این نوع کاشیها، سیکل پخت کوتاه آنها (کمتر از ۵۰ دقیقه)، مصرف انرژی پایین و نیز مشخص شدن عیوب آن در مدت زمان کوتاه و سطح بسیار بالا تولید آن است. مخصوصا کاشی های تک پخت متخلخل علاوه بر امتیازات ذکر شده در بالا، این امکان را فراهم می کند که دقت بسیار بیشتری بر کنترل ابعاد کاشی صورت بگیرد. هدف از انجام این پروژه بررسی و ساخت بدنه و لعاب کاشی منوپروزا می باشد.بر این اساس آزمایش های چندی روی بدنه های خام و پخته، از جمله: مقاومت خام، خشک و پخت بدنه ها، درصد جذب آب و انقباض، بررسی ریزساختاری و فازهای بوجود آمده با استفاده از آنالیز اشعه X و میکروسکوپ الکترونی و … انجام شد. نتایج حاکی از تطبیق خواص بدنه ها و لعابهای مورد مطالعه با استانداردهای EN می باشد.
کلید واژه: کاشی، لعاب، منوپروزا، استحکام، تخلخل
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.