بررسی تاثیر دمای خشک کن و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد خرده برنج و ضریب تبدیل ارقام پر محصول استان مازندران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر دمای خشک کن و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد خرده برنج و ضریب تبدیل ارقام پر محصول استان مازندران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر دمای خشک کن و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد خرده برنج و ضریب تبدیل ارقام پر محصول استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر دمای خشک کن و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد خرده برنج و ضریب تبدیل ارقام پر محصول استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر دمای خشک کن و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد خرده برنج و ضریب تبدیل ارقام پر محصول استان مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۰

برای بررسی اثر دما و رطوبت نهایی شلتوک (رطوبت هنگام تبدیل به برنج سفید) بر درصد شکستگی، آزمایشی به صورت فاکتوریل با سطوح رقم در چهار سطح فجر، نعمت، ندا، ساحل دمای خشک کن در سه سطح ۴۵, ۴۰ و ۵۰ درجه سانتی گراد و رطوبت شلتوک در سه سطح ۱۱-۱۰ درصد، ۱۲-۱۱ درصد و ۱۳-۱۲ درصد در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام گرفت. نمونه ها از مزارعی که مطابق توصیه های کارشناسی کوددهی شده بودند، برداشت و ۲۴ ساعت پس از درو، خرمنکوبی و به انبار انتقال یافتند. برای خشک کردن از یک خشک کن آزمایشگاهی نفت سوز به ظرفیت ۸۰ کیلوگرم استفاده شد. نمونه های ۲۰۰ گرمی سپس به کمک دستگاه پوست کن، پوست گیری شده سپس برنج قهوه ای حاصل پس از توزین توسط دستگاه سفید کن سایشی به برنج سفید تبدیل گردید. سرانجام مناسب ترین مقادیر دما در خصوص ارقام فجر، نعمت، ندا و ساحل به ترتیب ۴۰ درجه سانتی گراد و ۱۰ تا ۱۱ درصد، ۵۰ درجه سانتی گراد و ۱۰ تا ۱۱ درصد، ۵۰ درجه سانتی گراد و ۱۱ تا ۱۲ درصد و ۴۰ درجه سانتی گراد و ۱۰ تا ۱۱ درصد تعیین گردید.

کلید واژه: خشک کن، شلتوک، دمای بهینه، رطوبت تبدیل بهینه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.