بررسی خرده نگاری و شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس میوه جعفری ایرانی .Petroselinum hortense Hoffm


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خرده نگاری و شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس میوه جعفری ایرانی .Petroselinum hortense Hoffm دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خرده نگاری و شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس میوه جعفری ایرانی .Petroselinum hortense Hoffm  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خرده نگاری و شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس میوه جعفری ایرانی .Petroselinum hortense Hoffm،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خرده نگاری و شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس میوه جعفری ایرانی .Petroselinum hortense Hoffm :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۸

مقدمه: گیاه جعفری با نام علمی Petroselinum hortense Hoffm. و نام عمومی Parsley یکی از مهم ترین گیاهان غذایی و دارویی تیره جعفری است. میوه های آن به علت وجود اسانس دارای اهمیت است و با آثاری از جمله دیورتیک و اشتهاآور، باز کننده عروق و … به صورت دارویی گیاهی و در صنایع آرایشی به عنوان دئودورانت در تهیه اسپری های خوشبو کننده دهان و در صنایع غذایی به عنوان ادویه و طعم دهنده بسیار معروف است. هدف: بررسی خرده نگاری میوه جعفری و همچنین بررسی تغییرات ترکیبات تشکیل دهنده اسانس میوه ها با توجه به تنوع اکولوژیکی ایران از اهداف این تحقیق بوده است.روش بررسی: میوه ها از بازار فروش مواد گیاهی در تهران تهیه گردید و در هرباریوم دانشکده داروسازی آزاد اسلامی شناسایی و نام علمی آنها تعیین شد. خرده نگاری میوه ها به روش های ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک. استخراج اسانس میوه ها و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده آن به روش .GC/MS یافته ها: تشخیص اجزایی نظیر تعداد زیادی قطعات آندوسپرم حاوی کریستال های کلسیم اگزالات همراه ذرات روغن، قطعات آوند مارپیچ و نردبانی، سلول های اپیدرمی با دیواره ضخیم، اپیدرم حاوی کانال ویتاو سلول های متراکم اندوکارپ در میوه ها و تهیه تابلوی شماتیک آنها. تعین مقدار اسانس میوه ها به میزان ۱ درصد. تشخیص ۹۹.۴ از ترکیبات اسانس و شناسایی ترکیبات عمده از جمله: ۱ و ۸ سینئول (۵۹.۲ درصد) و آلفا فلاندرن (۱۸.۵ درصد) و آلفا پینن (۷.۶ درصد). جالب توجه آنکه دو ترکیب میریستیسین و آپیول در اسانس میوه ایرانی دیده نشدند.نتیجه گیری: اجزای تشکیل دهنده بافت های میوه هیچ گونه تغیری با اشکال این اجزای در نمونه های دیگر نقاط ندارد، لیکن دو ترکیب آپیول (ایجاد کننده خطر سقط جنین) و میرستیسین (عامل ایجاد افوریا) در اسانس میوه های جعفری پرورش یافته در ایران وجود ندارد و لذا با برتری کامل نسبت به نمونه های اروپا قابل استفاده در صنایع غذایی و دارویی می باشد.

کلید واژه: Petroselinum hortense، اسانس، ۱ و ۸ سینئول، فلاندرن، آلفا پینن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.