تاثیر سطوح مختلف چربی بر رشد، پوست اندازی و ماندگاری شاه میگوی چنگال باریک جوان Astacus leptodactylus
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر سطوح مختلف چربی بر رشد، پوست اندازی و ماندگاری شاه میگوی چنگال باریک جوان Astacus leptodactylus دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر سطوح مختلف چربی بر رشد، پوست اندازی و ماندگاری شاه میگوی چنگال باریک جوان Astacus leptodactylus کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف چربی بر رشد، پوست اندازی و ماندگاری شاه میگوی چنگال باریک جوان Astacus leptodactylus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف چربی بر رشد، پوست اندازی و ماندگاری شاه میگوی چنگال باریک جوان Astacus leptodactylus :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران
تعداد صفحات :۱۶
تاثیر پنج جیره خالص هم ازت با سطوح مختلف چربی ۱۳, ۱۰, ۷, ۴ و ۱۶% بر شاخصهای رشد، پوست اندازی و ماندگاری شاه میگوی چنگال باریک در یک دوره ۸ هفته ای بررسی شد. در پایان آزمایش، شاه میگوی تغذیه شده با جیره ۱۳% چربی بیشترین افزایش را نشان داد. افزایش وزن شاه میگوهای جوان تغذیه شده با جیره های حاوی ۴ و ۷% چربی نیز به طور معناداری (p<0.05) با جیره های آزمایشی دیگر اختلاف نشان داد. همچنین شاه میگوهای تغذیه شده از جیره های با ۴% چربی کمترین و جیره های با %۱۳-۱۶ چربی بیشترین فراوانی پوست اندازی را به خود اختصاص دادند. میزان ماندگاری شاه میگوهای جوان بین %۴۵-۸۰ بود. جیره با ۱۰% چربی بیشترین ماندگاری را همراه داشت و با شاه میگوهای جوان تغذیه شده از جیره های دیگر آزمایشی اختلاف معناداری (p<0.05) را نشان داد. به طور کلی شاه میگوهای چنگال باریک جوان به حدود %۱۰-۱۳ چربی در جیره های غذایی خود نیاز دارند.
کلید واژه: شاه میگوی چنگال باریک، Astacus leptodactylus، تغذیه، رشد، پوست اندازی، ماندگاری، چربی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.