تعیین اندازه ذرات علف یونجه خشک با سیستم پنسیلوانیا و اثر آن روی توان تولیدی گاوهای شیرده


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین اندازه ذرات علف یونجه خشک با سیستم پنسیلوانیا و اثر آن روی توان تولیدی گاوهای شیرده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین اندازه ذرات علف یونجه خشک با سیستم پنسیلوانیا و اثر آن روی توان تولیدی گاوهای شیرده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین اندازه ذرات علف یونجه خشک با سیستم پنسیلوانیا و اثر آن روی توان تولیدی گاوهای شیرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین اندازه ذرات علف یونجه خشک با سیستم پنسیلوانیا و اثر آن روی توان تولیدی گاوهای شیرده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۲

هدف از این پژوهش اندازه گیری طول قطعات علف خشک یونجه و ارزیابی اثرات اندازه ذرات یونجه در جیره مصرفی گاوهای شیرده روی توان تولیدی گاوها (خوراک مصرفی، شیر تولیدی، ترکیبات شیر، pH مایع شکمبه، …) بود. در این پژوهش ۱۲ راس گاو هلشتاین شیرده (۸۴ ± ۱۹ روز پس از زایش با وزن ۵۸۰ ± ۵۵ کیلوگرم، زایش دوم و سوم) در طرح چرخشی متوازن با چهار جیره، سه دوره و سه بلوک (چهار راس گاو در هر بلوک) تحت آزمایش قرار گرفتند. طول هر دوره ۲۸ روز بود، گاوها به طور انفرادی با جیره های مورد آزمون تغذیه می شدند، جیره ها از لحاظ انرژی، پروتئین و دیگر مواد مغذی و معدنی یکسان بودند فقط تفاوت آنها در اندازه ذرات یونجه مصرفی بود، یونجه با دستگاه دارای توری ۴۰, ۲۰, ۱۰ و ۱۰۰ میلی متری خرد شد که میانگین طول هندسی آن روی الک های دستگاه پنسیلوانیا به ترتیب برابر ۴.۷۸, ۴.۴۴, ۲.۸۶ و ۷.۳۶ میلی متر بود. نتایج این پژوهش نشان داد: با افزایش طول قطعات خوراک مصرفی (برای جیره به ترتیب ۲۱.۰۴, ۲۱.۴۹, ۲۲.۰۸ و ۲۰.۶۱ کیلوگرم ماده خشک در روز) کاهش یافت (P<0.05). جیره حاوی یونجه با میانگین هندسی ۲.۸۶ میلیمتر کمترین درصد چربی ۲.۷۷ ± ۰.۳۲ و بالاترین درصد چربی ۳.۵۱ ± ۰.۳, ۳.۴۳ ± ۰.۴ و ۳.۶۱ ± ۰.۳۲ متعلق به جیره های حاوی شماره ۲ الی ۴ بود (P<0.05). میانگین مقدار شیر تولیدی بر اساس ۴% چربی تصحیح شده به ترتیب برای جیره های ۱ الی ۴ برابر ۳۲.۴۵ ± ۵.۱۰, ۳۰.۴۲ ± ۲.۱۹, ۲۷.۸۶ ± ۳.۲۹ و ۳۳.۸۲ ± ۵.۵۸ کیلوگرم در روز (P<0.05) بود. ضریب تبدیل جیره به شیر تولیدی به ترتیب برابر ۰.۶۵, ۰.۷۱, ۰.۷۹ و (P<0.05) 0.61 بود. اختلاف بین میانگین pH شکمبه معنی دار (P<0.05) بود، pH برای جیره ۱ برابر ۵.۵۸ و برای جیره های دیگر از ۶ بالاتر بود. طول اندازه قطعات یونجه روی متابولیت های خون اثر معنی داری نداشت.

کلید واژه: اندازه ذرات علوفه یونجه، توان تولیدی گاوهای هلشتاین شیرده، سیستم پنسیلوانیا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.