بررسی عوامل باکتریایی ماستیت در زنان شیرده و تعیین الگوی حساسیت آنها در بیمارستان میرزا کوچک خان تهران به مدت یک سال (۸۳-۱۳۸۲)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل باکتریایی ماستیت در زنان شیرده و تعیین الگوی حساسیت آنها در بیمارستان میرزا کوچک خان تهران به مدت یک سال (۸۳-۱۳۸۲) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل باکتریایی ماستیت در زنان شیرده و تعیین الگوی حساسیت آنها در بیمارستان میرزا کوچک خان تهران به مدت یک سال (۸۳-۱۳۸۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل باکتریایی ماستیت در زنان شیرده و تعیین الگوی حساسیت آنها در بیمارستان میرزا کوچک خان تهران به مدت یک سال (۸۳-۱۳۸۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل باکتریایی ماستیت در زنان شیرده و تعیین الگوی حساسیت آنها در بیمارستان میرزا کوچک خان تهران به مدت یک سال (۸۳-۱۳۸۲) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: ماستیت به التهاب پستان گفته می شود و معمولا در دوران شیردهی ایجاد می شود به همین دلیل معمولا به عنوان ماستیت دوران شیردهی (Lactational mastitis) نامیده می شود. عوامل اصلی ایجاد ماستیت توقف جریان شیر و عفونت می باشد. هدف از انجام این مطالعه بررسی ماستیت در زنان شیرده و تشخیص عفونت باکتریایی مرتبط با آن و تعیین الگوی حساسیت دارویی این باکتری ها می باشد.روش: این مطالعه به مدت یکسال (۸۳ -۱۳۸۲) بر روی ۲۰۳ مادر تازه وضع حمل کرده مراجعه کننده به بیمارستان میرزاکوچک خان تهران با علایم بالینی ماستیت انجام شد. نمونه شیر این زنان با استفاده از روش های میکروسکوپی و کشت بررسی شدند. پس از تعیین هویت باکتری های جدا شده با استفاده از روش های بیوشیمیایی، آزمون های تعیین حساسیت بر روی این باکتری ها به روش دیسک دیفیوژن (Kirby & Baur) انجام شد.یافته ها: از مجموع ۲۰۳ نمونه، ۵۶ نمونه (۲۷.۶%) کشت مثبت و ۱۴۷ نمونه (۷۲.۴%) کشت منفی بودند. از ۵۶ نمونه کشت مثبت ۵۱ نمونه (۹۱.۱%) از نظر وجود استافیلوکوک های کوآگولاز منفی و ۵ نمونه (۸.۹%) از نظر وجود استافیلوکوک اورئوس مثبت شدند. از ۵۱ نمونه مثبت از نظر وجود استافیلوکوک های کواگولاز منفی،۲۱ نمونه دارای کلنی بیش از ۳ ۱۰در هر میلی لیتر شیر بودند. استافیلوکوک اورئوس جدا شده از هر ۵ نمونه همچنین استافیلوکوک های کوآگولاز منفی جدا شده از هر ۲۱ نمونه نسبت به آنتی بیوتیک های فلوکساسیلین، دیکلوکساسیلین، کلوکساسیلین حساس بودند.نتیجه گیری: نتایج به قست آمده از این تحقیق نشان دهنده نقش استافیلوکوک اورئوس و سایر استافیلوکوک های کوآگولاز منفی در ایجاد ماستیت عفونی می باشد.

کلید واژه: ماستیت، استافیلوکوک اورئوس، استافیلوکوک های کوآگولاز منفی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.