مقاله مقایسه اثر تیوپنتال سدیم و پروپوفول در الکتروشوک درمانی از نظر طول مدت تشنج و زمان ریکاوری


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر تیوپنتال سدیم و پروپوفول در الکتروشوک درمانی از نظر طول مدت تشنج و زمان ریکاوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر تیوپنتال سدیم و پروپوفول در الکتروشوک درمانی از نظر طول مدت تشنج و زمان ریکاوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر تیوپنتال سدیم و پروپوفول در الکتروشوک درمانی از نظر طول مدت تشنج و زمان ریکاوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر تیوپنتال سدیم و پروپوفول در الکتروشوک درمانی از نظر طول مدت تشنج و زمان ریکاوری :

مقاله مقایسه اثر تیوپنتال سدیم و پروپوفول در الکتروشوک درمانی از نظر طول مدت تشنج و زمان ریکاوری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در افق دانش از صفحه ۵ تا ۹ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر تیوپنتال سدیم و پروپوفول در الکتروشوک درمانی از نظر طول مدت تشنج و زمان ریکاوری
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الکتروشوک
مقاله پروپوفول
مقاله تشنج
مقاله تیوپنتال سدیم
مقاله ریکاوری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: الکتروشوک درمانی یکی از کم خطرترین و بهترین روش های درمان برخی از اختلالات روانی می باشد که امروزه در روانپزشکی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. از آن جایی که تیوپنتال سدیم و پروپوفول شایع ترین داروهای مورد استفاده هستند، این مطالعه با هدف مقایسه اثر تیوپنتال سدیم و پروپوفول در الکتروشوک درمانی از نظر طول مدت تشنج و زمان ریکاوری انجام شد.
روش تحقیق: این مطالعه از نوع نیمه تجربی بوده که تعداد ۲۶ نفر کاندید الکتروشوک درمانی به طور تصادفی در دو گروه قرار گرفتند. القای بیهوشی در یک گروه با استفاده از پروپوفول و در گروه دیگر با تیوپنتال سدیم انجام شد. شل کننده عضلانی و پیش دارو در هر دو گروه یکسان بود. بیماران تحت مانیتورینگ قلبی تنفسی و فشار خون قرار گرفتند. زمان تشنج و ریکاوری بعد از انجام الکتروشوک درمانی ثبت شد. هم چنین فشار خون و ضربان قلب بیمار، قبل از بیهوشی و دقایق ۱ و ۵ بعد از الکتروشوک درمانی اندازه گیری و ثبت گردید. داده های حاصل با استفاده از نرم افزار آماری SPSS ویرایش ۱۱۵ در سطح معنی داری P<0.1 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: میانگین زمان تشنج در گروه پروپوفول
۳۴۴±۶۳ ثانیه و در گروه تیوپنتال ۴۱۷±۹۷ ثانیه بود که این اختلاف از نظر آماری معنی دار بود (P=0.003). میانگین زمان ریکاوری در گروه پروپوفول نسبت به گروه تیوپنتال کمتر بود که از نظر آماری معنی دار بود (P=0.09). هم چنین میانگین فشار خون متوسط شریانی بیماران در گروه پروپوفول نسبت به تیوپنتال کمتر بوده که از نظر آماری معنی دار می باشد (P<0.1).
نتیجه گیری: با توجه به یافته های پژوهش، الکتروشوک درمانی با پروپوفول با ریکاوری سریع تر همراه است. هم چنین تغییرات همودینامیکی کمتر اتفاق می افتد. به نظر می رسد استفاده از پروپوفول نسبت به تیوپنتال به ویژه در بیماران با فشار خون بالا بهتر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.