بررسی میزان شیوع بیماری درماتیت آتوپیک در بین دانش آموزان دختر و پسر ۷ تا ۱۱ ساله مقطع ابتدایی در شهر اهواز


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان شیوع بیماری درماتیت آتوپیک در بین دانش آموزان دختر و پسر ۷ تا ۱۱ ساله مقطع ابتدایی در شهر اهواز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان شیوع بیماری درماتیت آتوپیک در بین دانش آموزان دختر و پسر ۷ تا ۱۱ ساله مقطع ابتدایی در شهر اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان شیوع بیماری درماتیت آتوپیک در بین دانش آموزان دختر و پسر ۷ تا ۱۱ ساله مقطع ابتدایی در شهر اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان شیوع بیماری درماتیت آتوپیک در بین دانش آموزان دختر و پسر ۷ تا ۱۱ ساله مقطع ابتدایی در شهر اهواز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۹

مقدمه: درماتیت آتوپیک یک بیماری التهابی و مزمن پوستی مولتی فاکتوریال است که در تمام دنیا دیده می شود. اما مطالعات اپیدمیولوژی اندکی در کودکان مبتلای آسیایی انجام شده و اغلب بررسی ها در اروپا و آمریکا بوده است. هدف از انجام این مطالعه اپیدمیولوژیک، بررسی بیماری درماتیت آتوپیک در شهر اهواز در کودکان ۱۱-۷ ساله بوده است که تا کنون چنین مطالعه ای در این منطقه انجام نشده است.روش بررسی: این مطالعه به صورت توصیفی و پیمایشی روی کودکان ۷ تا ۱۱ ساله دختر و پسر مقطع ابتدایی شهر اهواز با روش نمونه گیری خوشه ای انجام شد. ۱۲۵۰ پسر و ۱۲۵۰ دختر دانش آموز براساس کرایتریای هانیفن و راجکا مورد بررسی قرار گرفتند. سپس اطلاعات جمع آوری شده به منظور تعیین فراوانی درماتیت آتوپیک، کرایترهای ماژور و مینورهانیفن و راجکا به تفکیک سن و جنس بررسی شدند.نتایج: شیوع کلی درماتیت آتوپیک در جمعیت مورد مطالعه ما ۳.۹% بود. دختران ۴.۳% و پسرها ۳.۴% را تشکیل می دادند. متغیرهای ماژور، خارش و درماتیت مزمن عود کننده در ۱۰۰% دانش آموزان مبتلا مشاهده شد و فراوانی درماتیت نواحی فلکسورال و سابقه خانوادگی آتوپی با بالا رفتن سن افزایش نشان می داد.نتیجه گیری: با توجه به شیوع درماتیت آتوپیک در کودکان شهر اهواز، انجام تمهیداتی که بتوانند در کاهش محرک های محیطی آتوپی نقش داشته باشد و همچنین برنامه ریزی های آموزشی برای خانواده های کودکان مبتلا در بهبود وضعیت زندگی کنونی و آینده این کودکان موثر خواهد بود.

کلید واژه: درماتیت آتوپی، مقطع ابتدایی، اهواز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.