تاثیر تجویز استرادیول در فاز لوتئال سیکلهای ART و نتایج حاملگی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تجویز استرادیول در فاز لوتئال سیکلهای ART و نتایج حاملگی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تجویز استرادیول در فاز لوتئال سیکلهای ART و نتایج حاملگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تجویز استرادیول در فاز لوتئال سیکلهای ART و نتایج حاملگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تجویز استرادیول در فاز لوتئال سیکلهای ART و نتایج حاملگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۹

مقدمه: لانه گزینی یکی از مراحل بسیار مهم و حیاتی در هر سیکل درمانی ART می باشد که به دو عامل جنین و پذیرش آندومتر بستگی دارد. پروتکولهای درمانی مختلفی از جمله پروژسترون و استروژن و غیره برای دست یابی به آندومتر بهتر پیشنهاد شده است . به نظر می رسد که استروژن با تغییر وضعیت هورمونی ، پذیرش آندومتر و میزان حاملگی را افزایش می دهد. هدف از این بررسی تاثیر اضافه نمودن استرادیول به پروژسترون در فاز لوتئال بر میزان حاملگی در سیکل های ART است.
روش بررسی: این مطالعه از نوع کارآزمایی بالینی و به صورت آینده‌نگر و تصادفی است که از اردیبهشت لغایت بهمن ماه ۱۳۸۰ برروی بیمارانی که جهت درمان ناباروری و انجامIVF ‌ و ICSI به مرکز ناباروری یزد مراجعه کرده بودند، انجام گرفت. زنان بالای ۴۰ سال و آندومتریوز و سندرم تحریک بیش از حد تخمدان کنار گذاشته شدند. پروتکول درمانیlong با آگونیست GnRH‌بود. بیمارانی که به مرحله ترانسفر رسیده بودند، به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول علاوه بر mg100 پروژسترون عضلانی از روز هفتم ترانسفر، استرادیول نیز به درمان آنها جهت حمایت از فاز لوتئال اضافه گردید و در صورت مثبت بودن جواب B-hCG در روز ۱۴ ترانسفر، در مان به همان روش تا هفته هشتم حاملگی ادامه می‌یافت.در گروه دوم فقط ۱۰۰ میلی‌گرم پروژسترون عضلانی روزانه تجویز گردید. بیماران حامله از نظر سقط و سلامت جنین های متولد شده نیز پیگیری شدند.
نتایج: میزان حاملگی در ۳۴ بیمار گروه I، که استرادیول نیز مصرف کرده بودند ۵/۲۶% و در ۳۴ بیمار گروه II که فقط پروژسترون دریافت کرده بودند ۸/۱۱% (۴ مورد) بود که از نظر آماری معنی دار تلقی گردید (P=0.034‌). میزان سقط در گروه استرادیول بیشتر (۳مورد) بوده ولی در گروه دیگر هیچ سقطی مشاهده نگردید (۱۱۹/۰=P). دو مورد ناهنجاری ماژور در گروه اول مشاهده گردید که تفاوت معنی دار نبود (P=0.246).
نتیجه گیری: به‌نظر می رسد افزودن استروژن به پروژسترون برای حمایت فاز لوتئال در بیمارانی که تحت تحریک تخمک گذاری با پروتکول long‌ قرار گرفته اند موجب افزایش پذیرش آندومتر و افزایش میزان حاملگی می‌گردد.

کلید واژه: حمایت فاز لوتئال،ART، استرادیول، میزان حاملگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.