ویژگی های کمی و کیفی عملکرد دانه سورگوم تحت تاثیر نیتروژن و تراکم بوته


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ویژگی های کمی و کیفی عملکرد دانه سورگوم تحت تاثیر نیتروژن و تراکم بوته دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ویژگی های کمی و کیفی عملکرد دانه سورگوم تحت تاثیر نیتروژن و تراکم بوته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویژگی های کمی و کیفی عملکرد دانه سورگوم تحت تاثیر نیتروژن و تراکم بوته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ویژگی های کمی و کیفی عملکرد دانه سورگوم تحت تاثیر نیتروژن و تراکم بوته :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی تاثیر سطوح گوناگون کود نیتروژن و تراکم بوته بر ویژگی های کمی و کیفی عملکرد دانه در سورگوم دانه ای (Sorghum bicolor L. Moench) رقم کیمیا، آزمایشی در تابستان ۱۳۷۷ درمرکز تحقیقات کشاورزی دانشگاه شیراز واقع در کوشکک انجام شد. چهار سطح تراکم ۷.۷، ۱۰، ۱۵.۴ و ۲۰ بوته در مترمربع به عنوان کرت های اصلی و چهارمیزان نیتروژن صفر، ۴۰، ۸۰ و ۱۲۰ کیلوگرم در هکتار به عنوان کرت های فرعی، در یک طرح آماری کرت های یک بار خرد شده، در چارچوب بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار بررسی گردید.میزان ۱۲۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار عملکرد دانه را افزایش داد (۷۲۴۰ کیلوگرم در هکتار)، ولی در اثر افزایش تراکم، بیشترین میزان عملکرد دانه (۵۳۳۶ کیلوگرم در هکتار) در تراکم های ۱۵.۴ بوته در متر مربع حاصل شد. برهمکنش نیتروژن و تراکم بوته نیز معنی دار بود. افزودن ۸۰ کیلوگرم نیتروژن و بالاترین سطح تراکم بوته، بیشترین مقدار دانه را تولید کرد (۸۷۰۲ کیلوگرم در هکتار). اختلاف عملکرد میان سطوح مختلف نیتروژن تراکم، به دلیل افزایش شماردانه در شاخه های اصلی خوشه و افزایش شمار خوشه در مترمربع بود. روند تغییرات آهنگ رشد گیاه نیز با روند تغییرات عملکرد دانه هماهنگی داشت. در همه تیمارها، میزان پروتئین دانه با افزایش نیتروژن افزایش یافت، ولی تراکم بوته تاثیر معنی داری بر میزان پروتئین دانه نداشت. ترکیبات فنلی (تانن ها) دانه با افزایش نیتروژن و کاهش تراکم بوته کاهش یافت. میان افزایش نیتروژن و ترکیبات فنلی هم بستگی منفی دیده شد.

کلید واژه: سورگوم دانه ای (Sorghum bicolor L. Moench)، ترکیبات فنلیک، آهنگ رشد گیاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.