تاثیر اسانس های آویشن و زنیان در کنترل رشد قارچ Aspergilus parasiticus روی گلابی در سردخانه


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسانس های آویشن و زنیان در کنترل رشد قارچ Aspergilus parasiticus روی گلابی در سردخانه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسانس های آویشن و زنیان در کنترل رشد قارچ Aspergilus parasiticus روی گلابی در سردخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسانس های آویشن و زنیان در کنترل رشد قارچ Aspergilus parasiticus روی گلابی در سردخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسانس های آویشن و زنیان در کنترل رشد قارچ Aspergilus parasiticus روی گلابی در سردخانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۰

در یک پژوهش آزمایشگاهی و میدانی و به دنبال تعیین نوع و مقدار موثر اسانس های طبیعی بر علیه رشد قارچ Aspergilus parasiticus اسانس های آویشن و زنیان که هر دو دارای مقادیر متفاوتی از ترکیبات ضد میکروبی مانند ترکیبات فنولی و از جمله تیمول و کارواکرول می باشند، آویشن به میزان ۲۰۰ میکروگرم در لیتر و زنیان ۳۰۰ میکروگرم در لیتر انتخاب شدند. از سویه خالص قارچ Aspergillus parasiticus ATCC15517 پس از تهیه هاگ فعال در شرایط استریل نخست سوسپانسیون ۱۰۶ spor/ml تهیه و پس از تلقیح هاگ قارچ مقادیر یاد شده اسانس های فوق روی گلابی اسپری گردیدند و سپس به مدت سه ماه در سردخانه ۰±۱C و رطوبت نسبی ۸۵±۵% نگه داری و هر ماه از نظر میزان رشد قارچ مورد ارزیابی قرار گرفتند.نتایج پس از تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که علی رغم وجود ماده موثر تیمول که یک میکروب کش قوی است به مقدار بیشتر در اسانس زنیان ولی اسانس آویشن بهتر توانست از رشد قارچ جلوگیری نموده که این امر ممکن است به علت وجود آثار سینرژیستی ترکیبات فنولی دیگر مانند کارواکرول باشد که در اسانس آویشن به میزان بیشتری وجود دارد. در بررسی آثار طعم اسانس ها بر طعم میوه در آزمون چشایی مشخص شد که نمونه های تیمار شده با اسانس زنیان از نمونه های دیگر حتی شاهد دارای طعم بهتری تشخیص داده شدند. نتایج فوق نشان دهنده این است که می توان از دو اسانس فوق به عنوان دو منبع قارچ کش قوی، طبیعی بدون ضرر برای انسان و محیط زیست به جای قارچ کش های شیمیایی و مضر که آثار سوء مصرف آنها ثابت شده است استفاده نمود.

کلید واژه: اسانس های طبیعی، آویشن، زنیان، Aspergilus parasiticus، گلابی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.