مقاله تهیه و ارزیابی آگلومره های کاربامازپین – فوق متلاشی سازها به روش کریستالیزاسیون کروی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه و ارزیابی آگلومره های کاربامازپین – فوق متلاشی سازها به روش کریستالیزاسیون کروی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه و ارزیابی آگلومره های کاربامازپین – فوق متلاشی سازها به روش کریستالیزاسیون کروی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و ارزیابی آگلومره های کاربامازپین – فوق متلاشی سازها به روش کریستالیزاسیون کروی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه و ارزیابی آگلومره های کاربامازپین – فوق متلاشی سازها به روش کریستالیزاسیون کروی :

مقاله تهیه و ارزیابی آگلومره های کاربامازپین – فوق متلاشی سازها به روش کریستالیزاسیون کروی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم دارویی (pharmaceutical sciences) از صفحه ۱ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: تهیه و ارزیابی آگلومره های کاربامازپین – فوق متلاشی سازها به روش کریستالیزاسیون کروی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کریستالیزاسیون کروی
مقاله سرعت انحلال
مقاله تداخل دارو – اکسی پیان
مقاله فوق متلاشی ساز
مقاله کاربامازپین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: هدف از مطالعه حاضر، تهیه و ارزیابی آگلومره های حاوی کاربامازپین (CBZ) و فوق متلاشی سازها با استفاده از تکنیک کریستالیزاسیون کروی است.
روش ها: اساس روش، کریستالیزاسیون مجدد کاربامازپین و آگلومراسیون همزمان آن با دو نوع فوق متلاشی ساز مختلف سدیم استارچ گلیکولات (SSG) یا کراس کارملوز سدیم (CCS) است. سیستم حاوی اتانول، ایزوپروپیل استات و آب به عنوان محیط کریستالیزاسیون بکار رفت که این مواد به ترتیب نقش حلال قوی، مایع پلساز و حلال ضعیف را ایفا کردند. خصوصیات میکرومریتیک و حالت جامد آگلومره ها به کمک تست های مختلف ریزش پذیری، توزیع اندازه ذره ای، کرویت، آنالیز حرارتی (DSC)، تفرق اشعه ایکس (XRPD) و FT-IR مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین زمان دزانتگراسیون و رهش دارو از آگلومره ها مطالعه شدند.
یافته ها: در مقایسه با کریستال های اولیه دارو، آگلومره ها پیشرفت واضحی در خصوصیات میکرومریتیک و سرعت انحلال نشان دادند. طبق نتایج، علیرغم تاثیر بهترCCS نسبت به SSG بر زمان دزانتگراسیون، CCS اثر کمتری در بهبود سرعت انحلال دارو داشت، که احتمالا به دلیل وجود تعامل الکتریکیCCS و CBZ می باشد. نتیجه گیری: تکنیک کریستالیزاسیون کروی، روشی ساده و کارآمد برای تهیه اگلومره های دارو – فوق متلاشی ساز است که موجب بهبود خواص میکرومریتیک و سرعت انحلال دارو می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.