بررسی اثر ضد باکتریایی چند اسانس و عصاره گیاهی برروی باکتری های عامل بیماری نواری گندم و جو


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد باکتریایی چند اسانس و عصاره گیاهی برروی باکتری های عامل بیماری نواری گندم و جو دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد باکتریایی چند اسانس و عصاره گیاهی برروی باکتری های عامل بیماری نواری گندم و جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد باکتریایی چند اسانس و عصاره گیاهی برروی باکتری های عامل بیماری نواری گندم و جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد باکتریایی چند اسانس و عصاره گیاهی برروی باکتری های عامل بیماری نواری گندم و جو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۷

بیماری نواری باکتریایی گندم و جو یکی از مهمترین بیماری های باکتریایی بذرزاد گندم و جو درنواحی گرم و مرطوب می باشد که بوسیله باکتری های X.t.pv.cerelis, Xanthomonas translucens pv. Translucens ایجاد می شود. مطالعات جهت کنترل این بیماری با سموم باکتری کش با موفقیت توام نبوده است. در این بررسی اثر ضد باکتریایی چند اسانس و عصاره های استخراج شده از گیاه دارویی روی باکتری های ذکر شده، مورد مطالعه قرار خواهد گرفت. بدین صورت که اسانس ها و عصاره ها را در داخل چاهک حفر شده در مرکز تشتک های حاوی آگار مغذی ریخته و میزان قطرهاله عدم رشد در اطراف هر چاهک، یادداشت برداری و نتایج آن تجزیه و تحلیل آماری شدند. نتایج نشان داد که اسانس ها و عصاره های بررسی شده، اثرات ضد باکتریایی تقریبا یکسانی نسبت به باکتری های مورد آزمایش، دارا بودند به طوریکه در میان اسانس ها، اسانس دو گونه نعناع (M.spicate, Mentha aquatica)، علف شیر(Echinophora sibthorpiana)، زوفا (Hyssopus officinalis) و کاکوتی (Ziziphroa persica) دارای بیشترین تاثیر و اسانس گونه های بومادران (A.vermiculatus, A.tenuifolia, Achillea millefolium) و گیاه مریم نخودی (Teucrium polium)، دارای کمترین تاثیر بازدارندگی یا بعبارتی کمترین قطر هاله بازدارنده از رشد بوده اند. در مورد عصاره ها نیز عصاره های گیاهان سیر(Allium sativum)، اسپند (Peganum harmala) و داتوره (Datura stramonuim) دارای بیشترین تاثیر و عصاره های اکلیل کوهی (Rosnarinus officinalis) و گندجارو (Artemisia annua) فاقد هر گونه اثر ضد باکتریایی روی باکتری های فوق بودند.

کلید واژه: باکتری نواری، گندم، جو، اسانس، عصاره، ضدباکتریایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.