مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ های بادام


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ های بادام دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ های بادام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ های بادام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ های بادام :

مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ های بادام که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران) از صفحه ۱۱۹ تا ۱۳۱ منتشر شده است.
نام: ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپ های بادام
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تجزیه کلاستر
مقاله صفات کمی وکیفی
مقاله بادام
مقاله تجزیه عامل
مقاله همبستگی صفات

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی تنوع مرفولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ های بادام، آزمایشی روی ۵۵ رقم و ژنوتیپ بادام ایرانی و خارجی انجام گرفت. در این مطالعه ۲۹ صفت کمی و کیفی خشک میوه و مغز و همچنین ۴ صفت فنولوژیک درخت مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس و مقایسه میانگین صفات نشان داد که ارقام و ژنوتیپ های مورد بررسی از نظر کلیه صفات مورد مطالعه با یکدیگر دارای تفاوت معنی دار هستند که نشان دهنده وجود تنوع بین ارقام و صفات مورد بررسی است. صفاتی مانند وزن خشک میوه، درصد مغز، درصد دو قلویی، سختی و ضخامت پوست چوبی، عادت رشد و زمان رسیدن که ضرایب تغییرات بالاتری نشان دادند، دارای تنوع بالاتری بین ارقام و ژنوتیپ های مورد بررسی بودند. ضرایب همبستگی بین صفات اندازه گیری شده نشان دهنده وجود همبستگی مثبت یا منفی بین برخی صفات مهم بود. نتایج تجزیه کلاستر بر اساس تمام صفات اندازه گیری شده، ارقام را در فاصله اقلیدسی ۲۵، به دو گروه اصلی تقسیم بندی کرد. با کاهش فاصله اقلیدسی از ۲۵ به ۵، ژنوتیپ ها و ارقام به شش گروه اصلی تقسیم بندی شدند. از عوامل مهم تفکیک کلاسترهای اصلی صفاتی از جمله طول، شکل و وزن خشک میوه و مغز، درصد مغز، میزان ضخامت و سختی پوست چوبی و زمان گل دهی بودند. تجزیه عامل توانست صفات مورد ارزیابی را به ۹ عامل اصلی کاهش دهد که مجموعا ۸۳ درصد واریانس کل را توجیه نمودند. در محدوده هر عامل صفات با ضرایب بالای ۰۶ به عنوان ضرایب عاملی معنی دار در نظر گرفته شدند. بر اساس نتایج تجزیه عامل ها خصوصیات خشک میوه و مغز شامل: طول، ضخامت (قطر)، وزن و اندازه خشک میوه و ضخامت و سختی پوست چوبی، میزان نقوش و شکاف در پوست چوبی، درصد مغز، طول، عرض و ضخامت (قطر) مغز، درصد دوقلویی، شکل خشک میوه و مغز بیشترین سهم را در تفاوت بین ارقام و ژنوتیپ ها نشان دادند. با استفاده از سه عامل اصلی در تجزیه پلات ارقام و ژنوتیپ هایی با خصوصیات پوست نازک و کاغذی، طول خشک میوه و مغز بلندتر، وزن و درصد مغز بالاتر از ارقام و ژنوتیپ هایی با پوست سخت، وزن مغز و درصد مغز پایین تر، طول میوه و مغز کوچک تر ولی ضخامت و وزن خشک میوه بیشتر و درصد دو قلویی بالاتر تفکیک گردیدند. بر اساس نتایج به دست آمده ارقام شاهرود۱۲ ، شاهرود ۷ ، شاهرود ۸- ب، زرقان ۷ ، فرانیس ، شاهرود۲۱ ، مامایی ، نان پاریل، مونتری ، سونورا ، نی پلاس الترا، یلدا و ژنوتیپ های کا-۱۲-۴-۴″، کا-۱-۱۶″، کا-۱۱-۴۰، کا-۱۰-۱۵ از نظر صفات خشک میوه و مغز برتری نسبی نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.