بررسی آلودگی شیر خام از نظر اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس در ایلام


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی شیر خام از نظر اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس در ایلام دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی شیر خام از نظر اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس در ایلام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی شیر خام از نظر اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس در ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی شیر خام از نظر اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس در ایلام :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

تعداد صفحات :۸

مقدمه: شیر نقش عمده ای در تغذیه انسان در سنین گوناگون دارد و کنترل و نظارت بر موازین بهداشتی آن در طول تهیه، حمل، نگهداری و عرضه بسیار حیاتی است. پژوهش حاضر به منظور بررسی آلودگی میکروبی شیر خام در استان ایلام از نظر اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس، طی سالهای ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۲ صورت گرفت.موارد و روشها: این مطالعه به صورت توصیفی مقطعی با استفاده از روش نمونه گیری طبقه بندی چند مرحله ای از گاوداری ها، ماشینهای حمل و مراکز فروش شیر انجام گرفت. جمعا ۷۸۰ نمونه شیر خام در ظروف استریل جمع آوری گردید. برای جداسازی اشریشیاکلی از محیط EMB و برای جداسازی استافیلوکوکوس اورئوس از محیط چاپمن استفاده گردید. نتایج توسط آزمون T مورد تحلیل قرار گرفت.یافته های پژوهش: از ۳۲۰ نمونه مربوط به زمان شیردوشی، حدود ۶۳ نمونه (%۱۹.۷) به اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس آلوده بودند، در ۶۲ نمونه (%۱۹.۴) فقط اشریشیاکلی و ۳۰ نمونه (۱۵%) فقط استافیلوکوکوس اورئوس جدا گردید، در ۵۷ مورد (۲۸.۵%) هیچکدام از ارگانیسم های مورد نظر جدا نشد. در مراکز فروش از ۲۶۰ نمونه تهیه شده در ۱۵۲ نمونه ((%۵۸.۴ اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس، در ۲۸ مورد (۱۰.۸%) فقظ اشریشیاکلی، در ۷۲ مورد (۲۷.۷%) فقط استافیلوکوکوس اورئوس جدا گردید. در ۸ نمونه (۳.۱%) هیچ یک از ارگانیسم های مورد نظر جدا نشد.نتیجه گیری نهایی: نتایج نشان داد که آلودگی میکروبی در هر یک از مراحل به طور معنی داری با هم متفاوت است (P<0.05). همچنین در میزان آلودگی به اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس از زمان شیر دوشی تا مرحله فروش به طور معنی داری افزایش مشاهده گردید.

کلید واژه: شیر خام، اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.