مقاله کاربرد نشانگر ریزماهواره در بررسی صحت آمیخته گری بین دو گونه اقتصادی آزادماهیان ایران


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد نشانگر ریزماهواره در بررسی صحت آمیخته گری بین دو گونه اقتصادی آزادماهیان ایران دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نشانگر ریزماهواره در بررسی صحت آمیخته گری بین دو گونه اقتصادی آزادماهیان ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نشانگر ریزماهواره در بررسی صحت آمیخته گری بین دو گونه اقتصادی آزادماهیان ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نشانگر ریزماهواره در بررسی صحت آمیخته گری بین دو گونه اقتصادی آزادماهیان ایران :

مقاله کاربرد نشانگر ریزماهواره در بررسی صحت آمیخته گری بین دو گونه اقتصادی آزادماهیان ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۸۵ تا ۹۳ منتشر شده است.
نام: کاربرد نشانگر ریزماهواره در بررسی صحت آمیخته گری بین دو گونه اقتصادی آزادماهیان ایران
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آمیخته گری
مقاله ریزماهواره
مقاله قزل آلای رنگین کمان
مقاله Oncorhynchus mykiss
مقاله ماهی آزاد دریای خزر Salmo trutta caspius

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آمیخته گری یکی از روشهای سنتی اصلاح نژاد در فعالیتهای مرتبط با آبزی پروری است. ارزیابی ویژگیهای موجودات در فرآیندهای جدید آمیخته گری، جهت شناسایی و اثبات ماهیت آمیخته آنها ضروری است. برای شناسایی افراد آمیخته می توان از روشهای مختلفی نظیر ویژگیهای مورفومتریک و مریستیک، فیزیولوژیک، کاریولوژیک و مولکولی بهره جست. یکی از معتبرترین و پیشرفته ترین این روشها، روش مولکولی است. در این تحقیق، امکان استفاده از آغازگرهای ریزماهواره برای بررسی صحت آمیخته گری در نتاج حاصل از تلاقی مصنوعی جنس ماده قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss و جنس نر ماهی آزاد دریای خزر Salmo trutta caspius مورد ارزیابی قرار گرفت. آغازگرهای ریزماهواره Str151INRA، Str73INRA، Str85INRA، Str543INR،Str591INRA ، Strutta58 ،Strutta12،Ssa197 ، Ssa171 وOmyFgt1TUF انتخاب شده و الگوی ژنوتیپی والدین در آمیزشهای تک والدی (برای سه جفت مولد) از طریق واکنش زنجیره ای پلیمراز برای هر یک از آغازگرها تعیین شد. از ۱۰ جفت آغازگر،Ssa171 و Ssa197 فاقد جایگاه اتصال بر روی ژنوم بودند، سایر آغازگرها (بجز (OmyFgt1TUF فاقد پلی مورفیسم مناسب بین جفت مولدین بوده و یا حداقل یک باند مشترک را بین مولدین نشان دادند، لذا امکان استفاده از آنها برای بررسی صحت آمیخته گری وجود نداشت. الگوی ژنوتیپی حاصل از آغازگر (OmyFgt1TUF) در مولدین قزل آلای رنگین کمان ماده و ماهی آزاد دریای خزر نر و نتاج حاصل از آمیخته گری آنها نشان داد که نتاج تولیدی، آمیخته حقیقی بوده و توارث کاملی از باندهای اختصاصی والدین را دارا هستند. این تحقیق نشان داد که استفاده از ریزماهواره ها می تواند به عنوان شاخصی جهت بررسی صحت آمیخته گری در دو گونه مهم از آزادماهیان تجاری ایران مورد استفاده قرار گیرد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.