بررسی محتوای اسیدهای نوکلئیک هسته سلول های سرطانی و ارتباط آن با عود بیماری در کودکان مبتلا به لوسمی حاد لنفوبلاستیک


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی محتوای اسیدهای نوکلئیک هسته سلول های سرطانی و ارتباط آن با عود بیماری در کودکان مبتلا به لوسمی حاد لنفوبلاستیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی محتوای اسیدهای نوکلئیک هسته سلول های سرطانی و ارتباط آن با عود بیماری در کودکان مبتلا به لوسمی حاد لنفوبلاستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی محتوای اسیدهای نوکلئیک هسته سلول های سرطانی و ارتباط آن با عود بیماری در کودکان مبتلا به لوسمی حاد لنفوبلاستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی محتوای اسیدهای نوکلئیک هسته سلول های سرطانی و ارتباط آن با عود بیماری در کودکان مبتلا به لوسمی حاد لنفوبلاستیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهنده

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: بررسی محتوای اسیدهای نوکلئیک هسته های سرطانی و ارتباط آن با عود بیماری در کودکان مبتلا به لوسمی حاد لنفوبلاستیک بستری در بیمارستان کودکان مفید تهران طی سال های۱۳۷۲-۱۳۷۵ .مواد و روش ها: تحقیق در مرحله اول با طراحی توصیفی و در مرحله بعد با طراحی هم گروهی تاریخی انجام گرفت. در این مطالعه محتوای اسیدهای نوکلئیک هسته های سلول های سرطانی به روش فلوسیتومتری تعیین شد و پیش آگهی، درمان، عود بیماری و فوت در بیمارانی که اندکس DNA کمتر، برابر و یا بیشتر از ۱.۱۶ داشتند با آماره تحلیلی مورد قضاوت قرار گرفت.یافته ها: تحقیق بر روی ۶۹ کودک مبتلا به لوسمی حاد لنفوبلاستیک انجام شد و محتوی اسیدهای نوکلئیک هسته سلول های سرطانی مورد بررسی قرار گرفت. در گروه ۴۳ بیماری که اندکس DNA برابر و یا بیشتر از ۱.۱۶ داشتند، بهبودی کامل و عدم عود در ۷۶.۷ درصد مشاهده شد. در گروه ۱۲ بیمار با اندکس DNA کمتر از ۱.۱۶، ۶۶.۷ درصد بهبودی کامل داشتند. در ارزیابی مقایسه ای بیمارانی که اندکس DNA برابر یا بیشتر از ۱.۱۶ داشتند، میزان فوت ۲۳.۴ درصد در مقابل ۳۳.۳ درصد در گروه بیماران با اندکس DNA کمتر از ۱.۱۶ مشاهده شد (p<0.2). احتمال فوت بیماران با اندکس DNA کمتر از ۱.۱۶، ۱.۴ برابر بیشتر از بیمارانی است که اندکس DNA برابر یا بیشتر از ۱.۱۶ دارند RR=4.1) و A.R برابر ۹.۹ درصد بود(. خطر نسبی مربوط به نمونه تعمیم پذیری ندارد.نتیجه گیری: اندکس DNA با پیش آگهی بیماران لوسمی حاد لنفوبلاستیک ارتباطی ندارد. لذا در شرایط فعلی شاید ضرورتی برای انجام اندکس DNA به صورت معمول نباشد اما در صورت فراهم شدن شرایط مطلوب با توجه به اهمیت شناسایی و تشخیص شاخص های اساسی به لحاظ ارایه روش درمانی مناسب تر و افزایش احتمال بهبود بیماران ارزیابی اندکس DNA در کنار بررسی اختلالات سیتوژنتیک سلول های سرطانی مغز استخوان به طور هم زمان سودمند خواهد بود.

کلید واژه: لوسمی حاد لنفوبلاستیک، اندکس، DNA، فلوسیتومتری، اسیدهای نوکلئیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.