بررسی مصرف تنقلات کم ارزش در کودکان زیر ۳ سال مناطق شهری و روستایی کشور، پاییز ۱۳۷۷


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مصرف تنقلات کم ارزش در کودکان زیر ۳ سال مناطق شهری و روستایی کشور، پاییز ۱۳۷۷ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مصرف تنقلات کم ارزش در کودکان زیر ۳ سال مناطق شهری و روستایی کشور، پاییز ۱۳۷۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مصرف تنقلات کم ارزش در کودکان زیر ۳ سال مناطق شهری و روستایی کشور، پاییز ۱۳۷۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مصرف تنقلات کم ارزش در کودکان زیر ۳ سال مناطق شهری و روستایی کشور، پاییز ۱۳۷۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: تنقلات غذایی کم ارزش به دلیل تهی بودن از ویتامین ها، املاح و مقادیر ناچیز انرژی و پروتیین این خطر را دارند که معده کوچک کودک را پر کرده و با کم کردن اشتهای او فرصت تغذیه با غذاهای مغذی را از او بگیرند. و نظر به این که وضعیت الگوی مصرف کودکان زیر ۳ سال کشور تاکنون مورد مطالعه قرار نگرفته بود این مطالعه در آبان ماه سال ۱۳۷۷ در قالب بررسی کشوری ارزیابی رشد کودکان زیر ۶ سال در مناطق روستایی و شهری کشور صورت پذیرفت.مواد و روش ها: در این تحقیق که به روش توصیفی انجام گرفت تعداد ۱۶۴۱۸ کودک زیر ۳ سال شهری و روستایی برای مطالعه الگوی تغذیه، نوع و دفعات استفاده از مواد غذایی بر اساس آن چه طی هفته قبل از پرسشگری مصرف کرده بودند با استفاده از پرسشنامه بسامد خوراک مورد مطالعه قرار گرفتند.یافته ها: ۴۷.۱% کودکان شهری و ۵۱.۲% کودکان روستایی در گروه سنی ۱۲-۶ ماهه تنقلات غذایی کم ارزش شامل انواع پفک، نوشابه های صنعتی، گازدار، آب نبات و شکلات مصرف کردند و در گروه سنی ۲۴-۱۲ ماه این ارقام ۹۰.۳% در شهر و ۸۷.۷% در روستا بود. زمانی که این یافته ها با میانگین مصرف اقلام غذایی عمده مانند گوشت، تخم مرغ و لبنیات مقایسه می شود مشخص می گردد که گوشت و تخم مرغ ۳ بار در هفته مصرف شده حال آنکه تنقلات غذایی کم ارزش ۹ بار در هفته مصرف می شوند. با افزایش گروه های سنی، میزان آن ها نیز افزایش می یابد.نتیجه گیری و توصیه ها: با توجه به عوارض نامطلوب مصرف بی رویه تنقلات غذایی کم ارزش، تحقیق برای بررسی تاثیر تقویت برنامه های آموزشی با هدف ترویج مصرف تنقلات سنتی مغذی که در فرهنگ غذایی مناطق مختلف کشور وجود داشته است باید مورد توجه قرار گیرد. بدون شک، رسالت بخش بهداشت در ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به ویژه افزایش آگاهی والدین در زمینه تغذیه کودکان حایز اهمیت است و باید در اولویت برنامه های بهداشتی کشور قرار گیرد.

کلید واژه: تنقلات غذایی کم ارزش، الگوی مصرف، بسامد خوراک، کمبودهای غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.