بررسی تاثیر مصرف قرص «سیر» بر میزان قند، لیپیدهای پلاسما و فشار خون بیماران دیابتی نوع دوم مبتلا به هیپرلیپیدمی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مصرف قرص «سیر» بر میزان قند، لیپیدهای پلاسما و فشار خون بیماران دیابتی نوع دوم مبتلا به هیپرلیپیدمی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مصرف قرص «سیر» بر میزان قند، لیپیدهای پلاسما و فشار خون بیماران دیابتی نوع دوم مبتلا به هیپرلیپیدمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مصرف قرص «سیر» بر میزان قند، لیپیدهای پلاسما و فشار خون بیماران دیابتی نوع دوم مبتلا به هیپرلیپیدمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مصرف قرص «سیر» بر میزان قند، لیپیدهای پلاسما و فشار خون بیماران دیابتی نوع دوم مبتلا به هیپرلیپیدمی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: دیابت، افزایش کلسترول و پرفشاری خون سه عامل خطر عمدهای هستند که باعث افزایش بروز بیماریهای قلبی ـ عروقی میشوند. از دیرباز علاقه زیادی به بررسی نقش «سیر» در کاهش عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی وجود داشته است. این تحقیق اثر قرص سیر در بیماران دیابتی نوع دوم مبتلا به هیپرلیپیدمی مورد بررسی میدهد.مواد و روشها: در یک کارآزمایی بالینی (به روش قبل و بعد) بر روی ۵۰ بیمار دیابتی نوع دوم مبتلا به هیپرلیپیدمی (۳۹ زن و ۱۱ مرد با غلظت کلسترول سرم £۲۲۰ میلی گرم در دسی لیتر) تاثیر مصرف قرص سیر بر میزان قند خون، لیپیدهای پلاسما و فشار خون، مورد ارزیابی قرار گرفت. هر قرص حاوی ۳۰۰ میلیگرم پودر سیر بود که به میزان سه بار در روز و به مدت ۶ هفته بوسیله بیماران مصرف شد. در ابتدا و انتهای مطالعه، میزان قند خون، هموگلوبین گلیکوزیله، فشار خون و فراسنجهای لیپیدی اندازه گیری شدند. همچنین از پرسشنامه یادآمد ۲۴ ساعته خوراک جهت بررسی مصرف غذایی بیماران استفاده شد. یافته ها: نتایج مطالعه نشان داد که مصرف قرص سیر به مدت ۶ هفته بطور معنی داری کلسترول تام و کلسترول LDL را کاهش میدهد. کلسترول تام از ۳۹.۴۲±۳۵۷.۰۶در ابتدای مطالعه به ۴۵.۴۳±۲۴۲.۱۰میلی گرم در دسیلیتر در انتهای مطالعه (p<0.015) و کلسترول LDL از ۴۵.۷۵±۱۶۹.۵۸در ابتدای مطالعه به۳۵.۹۰±۱۴۰.۶۵ میلی گرم در دسی لیتر در انتهای مطالعه (p<0.001) کاهش یافت. از طرف دیگر میزان کلسترول HDL از ۸.۲۹ ۴۱.۶±در ابتدای مطالعه به۹.۲۹±۴۴.۹۱ میلیگرم در دسی لیتر در انتهای مطالعه (p<0.02) افزایش یافت. از میزان فشارخون سیستولیک بطور معنی داری بسته شد طوری که از ۱۷.۹۴±۱۳۳.۰۴در ابتدای مطالعه به میلی متر ۱۷.۵۸±۱۲۸.۱۶ جیوه در انتهای مطالعه رسید (p<0.03). تغییرات معنی داری در فشار خون دیاستولیک، قند خون ناشتا، هموگلوبین گلیکوزیله و تریگلیسرید سرم مشاهده نشد. همچنین ترکیب رژیم غذایی بیماران تغییرات معنی داری را نشان نداد.نتیجه گیری: مصرف قرص سیر به مدت ۶ هفته بطور معنی داری کلسترول تام، کلسترول LDL و فشار خون سیستولیک را کاهش و کلسترولHDL را افزایش می دهد. پیشنهاد می شود در این خصوص مطالعات دیگری نیز انجام شود تا ضمن کسب اطمینان از کیفیت، کارآیی و سالم بودن آن، فرآورده مزبور به طور گسترده در دسترس بیماران قرار گیرد.

کلید واژه: سیر، دیابت نوع دوم، هیپرلیپیدمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.