مقاله خالص سازی و تعیین ساختمان ترکیبات موجود در ریشه کما (.Ferula ovina Boiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خالص سازی و تعیین ساختمان ترکیبات موجود در ریشه کما (.Ferula ovina Boiss) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خالص سازی و تعیین ساختمان ترکیبات موجود در ریشه کما (.Ferula ovina Boiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خالص سازی و تعیین ساختمان ترکیبات موجود در ریشه کما (.Ferula ovina Boiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خالص سازی و تعیین ساختمان ترکیبات موجود در ریشه کما (.Ferula ovina Boiss) :

مقاله خالص سازی و تعیین ساختمان ترکیبات موجود در ریشه کما (.Ferula ovina Boiss) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در گیاهان دارویی از صفحه ۷۲ تا ۸۰ منتشر شده است.
نام: خالص سازی و تعیین ساختمان ترکیبات موجود در ریشه کما (.Ferula ovina Boiss)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چتریان
مقاله Ferula ovina
مقاله ریشه
مقاله استیلوزین
مقاله شیمگین
مقاله فروتینین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: جنس Ferula بیش از ۱۳۰ گونه در جهان دارد که قریب به ۳۰ گونه آن در ایران یافت می شود. بر روی شناسایی ترکیبات موجود در گونه های این جنس تحقیقات گسترده ای صورت گرفته است، اما تاکنون فقط فروتینین و فروتین از این گونه F. ovina شناسایی شده است.
هدف: شناسایی و تعیین ساختمان ترکیبات موجود در ریشه گیاه F. ovina.
روش بررسی: عصاره دی کلرومتانی ریشه گیاه F. ovina به روش خیساندن تهیه شد. عصاره به روش تبخیر حلال تغلیظ شده و ۲۰ گرم از آن بر روی ستونی به طول و قطر ۶۰ و ۵ سانتی متر که حاوی فاز ثابت سیلیکاژل بود، قرار گرفت. شستشوی ستون با حلال اتردوپترول آغاز و با افزودن تدریجی قطبیت حلال به وسیله حلال اتیل استات ترکیبات به ترتیب قطبیت کم به زیاد از ستون خارج شدند. بخش های جمع آوری شده حلال خارج شده از ستون ۲۵۰ سی سی بودند که بعد از کنترل با کروماتوگرافی صفحه نازک ، بخشهایی که ترکیبات مشابه داشتند با یکدیگر مخلوط شدند.
نتایج: در پایان کار کروماتوگرافی ستون، سه ترکیب عمده به نام های استیلوزین، شیمگین و فروتینین به صورت خالص به دست آمد. ساختمان ترکیبات ذکر شده با استفاده از طیف های یک بعدی و دو بعدی رزونانس مغناطیسی هسته تعیین شدند. دو ترکیب اول از مشتقات مونوترپن ها و ترکیب سوم از مشتقات سزکوئی ترپن ها می باشند.
نتیجه گیری: عمده ترکیبات عصاره دی کلرومتانی ریشه گیاه F. ovina مشتمل بر سه ترکیب شناخته شده استیلوزین، شیمگین و فروتینین می باشد. از آنجایی که بیشترین ماده موجود در این گیاه فروتینین است و نظر به اهمیت فروتینین به عنوان یکی از قویترین استروژن های طبیعی اهمیت این گونه از Ferula دو چندان می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.