مقاله فرمولاسیون مربای کشمش باسه سطح مختلف پکتین و ارزیابی خصوصیات حسی و فیزیکو شیمیایی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرمولاسیون مربای کشمش باسه سطح مختلف پکتین و ارزیابی خصوصیات حسی و فیزیکو شیمیایی آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرمولاسیون مربای کشمش باسه سطح مختلف پکتین و ارزیابی خصوصیات حسی و فیزیکو شیمیایی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرمولاسیون مربای کشمش باسه سطح مختلف پکتین و ارزیابی خصوصیات حسی و فیزیکو شیمیایی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرمولاسیون مربای کشمش باسه سطح مختلف پکتین و ارزیابی خصوصیات حسی و فیزیکو شیمیایی آن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
یکی ازاهداف تولید مربا حرارت دادن میوه های فصل جهت افزایش ماندگاری در روزهای غیر فصل شان میباشد. به طور عموم در فرمولاسیون مربا علاوه بر میوه مورد نظر، شکر، اسید سیتریک و صمغ پکتین استفاده می شود. از این رو هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر افزودن سطوح مختلف صمغ پکتین ( ۷و۹و۸ گرم جهت تولید مربای کشمش می باشد. برای این منظور پس از تهیه مربا، در مرحله افزودن پکتین، پکتین در سه سطح۷و۸و۹ گرم به مرباافزوده شد و سپس نمونه ها تحت آزمونهای فیزیکوشیمیایی و حسی قرار گرفت تا بهترین میزان پکتین بدست آید.نتایج نشان داد که با افزایش سطح صمغ پکتین در فرمولاسیون مربای کشمش، میزانpHرطوبت و فعالیت آبی هر یک از نمونه ها کاهش و میزان اسیدیته، بریکس و خاکستر آن ها افزایش یافت. این در حالی است که در میزان قنداحیاءکننده تمامی تیمارها اختلاف معنی داری مشاهده نگردید. از سوی دیگر با ارزیابی نتایج بدست آمده در آزمون حسی مشخص شد که روند کسب امتیاز توسط داوران تا سطح افزودن ۸ گرم پکتین به فرمولاسیون مربای کشمش به صورت صعودی و پس از آن، روند سیر نزولی به خود می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.