مقاله مقایسه کیفیت علوفه برخی گونه های گیاهی مراتع سارال کردستان در مراحل مختلف فنولوژیک


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه کیفیت علوفه برخی گونه های گیاهی مراتع سارال کردستان در مراحل مختلف فنولوژیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه کیفیت علوفه برخی گونه های گیاهی مراتع سارال کردستان در مراحل مختلف فنولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کیفیت علوفه برخی گونه های گیاهی مراتع سارال کردستان در مراحل مختلف فنولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه کیفیت علوفه برخی گونه های گیاهی مراتع سارال کردستان در مراحل مختلف فنولوژیک :

مقاله مقایسه کیفیت علوفه برخی گونه های گیاهی مراتع سارال کردستان در مراحل مختلف فنولوژیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مرتع از صفحه ۱۶۰ تا ۱۶۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه کیفیت علوفه برخی گونه های گیاهی مراتع سارال کردستان در مراحل مختلف فنولوژیک
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کیفیت علوفه
مقاله پروتئین خام
مقاله ماده خشک قابل هضم
مقاله انرژی متابولیسمی
مقاله الیاف نامحلول در شوینده اسیدی
مقاله مرحله فنولوژیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش، از ۱۹ گونه مرتعی در منطقه سارال کردستان که از گونه های مهم و خوشخوراک مراتع منطقه هستند، در سه مرحله فنولوژیک (رشد رویشی، گلدهی و بذردهی) نمونه برداری انجام شد سپس تجزیه شیمیایی برای اندازه گیری درصد نیتروژن (N) و الیاف نامحلول در شوینده اسیدی (ADF) نمونه های گیاهی انجام شد. به منظور تجزیه و تحلیل آماری داده ها از طرح کرت های خرد شده در زمان در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با ۵۷ تیمار در سه تکرار استفاده شد. پس از جمع آوری داده ها به منظور بررسی تغییرات شاخص های کیفیت علوفه گونه های مورد بررسی در مراحل مختلف فنولوژیک از تجزیه واریانس مرکب استفاده شد. میانگین ها با استفاده از آزمون چنددامنه دانکن مقایسه شد. نتایج بیانگر تغییرات قابل ملاحظه ای در ترکیب شیمیایی گیاهان مورد بررسی و همچنین معنی دار بودن اثر مرحله فنولوژیک بر کیفیت علوفه بود. با پیشرفت مراحل رشد، از مقدار پروتئین خام(CP) ، ماده خشک قابل هضم (DMD) و انرژی متابولیسمی (ME) به عنوان عوامل افزاینده کیفیت علوفه، کاسته و بر میزان الیاف نامحلول در شوینده اسیدی (ADF) به عنوان عامل کاهنده کیفیت علوفه، افزوده می شود. این نتایج برای تعیین ظرفیت چرا و زمان مناسب چرای دام در مراتع مورد بررسی، کاربرد دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.