بررسی تاثیر زمان جراحی و ارجاع به توانبخشی بر نتایج ترمیم تاندونهای فلکسوری زون ۲ در روش حرکت اکتیو زود هنگام


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر زمان جراحی و ارجاع به توانبخشی بر نتایج ترمیم تاندونهای فلکسوری زون ۲ در روش حرکت اکتیو زود هنگام دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر زمان جراحی و ارجاع به توانبخشی بر نتایج ترمیم تاندونهای فلکسوری زون ۲ در روش حرکت اکتیو زود هنگام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر زمان جراحی و ارجاع به توانبخشی بر نتایج ترمیم تاندونهای فلکسوری زون ۲ در روش حرکت اکتیو زود هنگام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر زمان جراحی و ارجاع به توانبخشی بر نتایج ترمیم تاندونهای فلکسوری زون ۲ در روش حرکت اکتیو زود هنگام :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توانبخشی

تعداد صفحات :۵

هدف: با توجه به اینکه درمان توانبخشی با حرکت اکتیو زود هنگام پس از ترمیم تاندونهای فلکسوری زون ۲ به عنوان یک روش مناسب جهت ترمیم‌های این ناحیه شناخته شده است بررسی سایر عوامل مثل زمان به کارگیری استرس، نحوه استرس و زمان ارجاع بیمار پس از جراحی و اثر زمان جراحی پس از آسیب، بر نتایج لازم است.روش بررسی: بررسی حاضر روی ۵۷ بیمار که آسیب تاندونهای فلکسوری زون ۲ داشتند و همگی به روش ۴-Strand ترمیم شده و به مرکز توانبخشی دست مراجعه کرده بودند انجام شد. همه بیماران به روش حرکت اکتیو زود هنگام درمان شدند.در انتهای هفته هشتم همه بیماران از نظر دامنه حرکت، حرکت اکتیو کلی انگشتان، فلکشن کانترکچر مفصل PIP و فلکشن گپ تحت ارزیابی قرار گرفتند مشخص شد.یافته‌ها: با ارزیابی آنالیز واریانس یک طرفه نوع انگشت آسیب دیده، جنس، دست آسیب دیده اثری روی نتایج نداشت. زمان ارجاع با ۰.۰۷ = Pvalue رابطه معناداری با حرکت اکتیو کلی انگشتان (T.A.M) داشت که بهترین زمان ارجاع کمتر از یک هفته است. فاصله بین آسیب تا جراحی با ۰.۰۶ = Pvalue رابطه مستقیم با حرکت اکتیو کلی انگشتان داشتند. بیشترین T.A.M در ترمیم‌های اولیه (۱۰ روز اول پس از آسیب) دیده شد. هرچه جراحی با تاخیر بیشتر انجام شده بود. فلکشن کانترکچر مفصل PIP بیشتر دیده شد.نتیجه‌گیری: با ترمیم اولیه (۱۰ روز اول پس از آسیب) و ارجاع به موقع و زود به توانبخشی (کمتر از یک هفته) نتایج ترمیم‌های زون ۲ بهتر خواهد شد.

کلید واژه: تاندونهای فلکسوری زون ۲، حرکت اکتیو کلی انگشتان، زمان ارجاع، زمان جراحی، حرکت اکتیو زود هنگام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.