شناسایی قندهای سطح سلولی بخش مرکزی غده فوق کلیوی در دوران جنینی و نوزادی موش سوری به روش لکتین هیستوشیمیایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی قندهای سطح سلولی بخش مرکزی غده فوق کلیوی در دوران جنینی و نوزادی موش سوری به روش لکتین هیستوشیمیایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی قندهای سطح سلولی بخش مرکزی غده فوق کلیوی در دوران جنینی و نوزادی موش سوری به روش لکتین هیستوشیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی قندهای سطح سلولی بخش مرکزی غده فوق کلیوی در دوران جنینی و نوزادی موش سوری به روش لکتین هیستوشیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی قندهای سطح سلولی بخش مرکزی غده فوق کلیوی در دوران جنینی و نوزادی موش سوری به روش لکتین هیستوشیمیایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم پایه پزشکی ایران

تعداد صفحات :۹

انجام این مطالعه جهت شناسایی قند یا قندهای انتهایی شاخص در تکامل قسمت مرکزی غدد فوق کلیوی است. همچنین مشخص نمودن روزهای جنینی یا نوزادی که این قندها به عنوان فاکتور القایی در تکامل نقش دارند، هدف دیگر بررسی است.مواد و روش کاربرای بررسی از ۱۲ سر موش ماده و ۴ سر موش نر نژاد BALB/c استفاده شد. جنین ها در روزهای مختلف بارداری و نوزادان تا روز پانزدهم، بعد از فیکس شدن از آنها با روش های معمول بافت شناسی مقاطع در ناحیه غدد فوق کلیوی تهیه شد. تعداد جنین ها و نوزادان طبیعی بررسی شده ۷۸ عدد بود. جهت شناسایی قندهای انتهایی از ردیابهای قندی شامل لکتینهای (Peanut agglutinin) PNA، VVA (Vicia villosa agglutinin)، (Grifonia simplciifolia-B4) GSA1-B4 استفاده شد. لکتین ها بعد از اتصال به قند انتهایی به وسیله رنگ (Diaminobenzidin) DAB شناسایی می شدند.نتایجدر روزهای مختلف جنینی از روز سیزدهم تا تولد و تا روز پانزدهم نوزادی، سلولهای بخش مرکزی غده فوق کلیوی فقط با لکتین PNA واکنش دادند. در آزمایش با لکتین های دیگر که از برشهای متعدد و در روزهای مختلف جنینی و نوزادی همانند آزمایش با PNA استفاده شد، هیچ واکنشی در بخش مرکزی غده فوق کلیه مشاهده نگردید.نتیجه گیرییافته های این مطالعه نشان داد که قند انتهایی Gal-GalNAc که ویژه لکتین PNA است، در روزهای تکاملی فوق ظهور می یابد. لذا پیشنهاد می شود که در دوران فوق قند مذکور نقش کلیدی را در تکامل ناحیه مرکزی غده فوق کلیوی به عهده دارد.

کلید واژه: لکتین هیستوشیمی، لکتین PNA، ناحیه مرکزی غده فوق کلیوی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.