تاثیر کربوهیدرات، جیبرلیک اسید، ایندول بوتیریک اسید، فلوروگلوسینول، نحوه قرارگیری ریزنمونه در محیط و حجم ظروف کشت در بهینه سازی تکثیر درون شیشه ای پایه M.9 سیب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر کربوهیدرات، جیبرلیک اسید، ایندول بوتیریک اسید، فلوروگلوسینول، نحوه قرارگیری ریزنمونه در محیط و حجم ظروف کشت در بهینه سازی تکثیر درون شیشه ای پایه M.9 سیب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر کربوهیدرات، جیبرلیک اسید، ایندول بوتیریک اسید، فلوروگلوسینول، نحوه قرارگیری ریزنمونه در محیط و حجم ظروف کشت در بهینه سازی تکثیر درون شیشه ای پایه M.9 سیب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کربوهیدرات، جیبرلیک اسید، ایندول بوتیریک اسید، فلوروگلوسینول، نحوه قرارگیری ریزنمونه در محیط و حجم ظروف کشت در بهینه سازی تکثیر درون شیشه ای پایه M.9 سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر کربوهیدرات، جیبرلیک اسید، ایندول بوتیریک اسید، فلوروگلوسینول، نحوه قرارگیری ریزنمونه در محیط و حجم ظروف کشت در بهینه سازی تکثیر درون شیشه ای پایه M.9 سیب :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی
تعداد صفحات :۹
در این پژوهش، به منظور بهینه سازی پرآوری درون شیشه ای شاخساره های پایه M.9 سیب، فاکتورهای کربوهیدرات (ساکارز و سوربیتول)، اسیدجیبرلیک (GA3)، ایندول بوتیریک اسید (IBA)، فلوروگلوسینول (PG)، نحوه قرارگیری ریزنمونه در محیط کشت (عمودی، افقی و وارونه) و همچنین حجم ظروف کشت مورد بررسی قرار گرفت. محیط کشت پایه مورد استفاده MS حاوی ۱.۵ mg.l-1BA و ۱ mg.l-1Kin بود و جهت آزمایشات از شاخساره های یک سانتیمتری درون شیشه ای استفاده شد. نتایج این پژوهش نشان داد که سوربیتول کربوهیدرات مناسب تری برای پرآوری در مقایسه با ساکارز می باشد. GA3 و PG تاثیری روی تعداد شاخساره نداشتند اما در افزایش طولشان موثر بودند. کاربرد IBA تاثیری روی پرآوری نداشت. نحوه قرارگیری ریزنمونه در محیط کشت تاثیر معنی داری بر پرآوری داشت و با قراردادن شاخساره ها به صورت عمودی، پرآوری بهتری نسبت به وضعیت قرارگیری وارونه بدست آمد. افزایش حجم ظرف از ۲۵ میلی لیتر به ۱۲۵ میلی لیتری، تاثیری بر پرآوری شاخساره های M.9 نداشت. با توجه به نتایج بدست آمده می توان پیشنهاد کرد که برای بهبود پرآوری M.9 از محیط کشت پایه MS) دارای ۱.۵ mg.l-1BA و ۱mg.l-1Kin و ۸ mg.l-1 آگار) حاوی ۳۰g.L-1 سوربیتول، ۰.۱mg.l-1 GA3، mg.l- 162PG1 استفاده و همچنین شاخساره ها را بصورت عمودی در محیط کشت قرار داد.
کلید واژه: سیب، پرآوری، کربوهیدرات، جیبرلیک اسید، ایندول بوتیریک اسید، فلوروگلوسینول، نحوه قرارگیری ریزنمونه، حجم ظرف کشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.