مقایسه میزان مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C و اسیداسکوربیک داخل گلبول سفید در زنان باردار مبتلا به مسمومت حاملگی با افراد سالم حامله


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه میزان مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C و اسیداسکوربیک داخل گلبول سفید در زنان باردار مبتلا به مسمومت حاملگی با افراد سالم حامله دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه میزان مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C و اسیداسکوربیک داخل گلبول سفید در زنان باردار مبتلا به مسمومت حاملگی با افراد سالم حامله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میزان مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C و اسیداسکوربیک داخل گلبول سفید در زنان باردار مبتلا به مسمومت حاملگی با افراد سالم حامله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه میزان مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C و اسیداسکوربیک داخل گلبول سفید در زنان باردار مبتلا به مسمومت حاملگی با افراد سالم حامله :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله زنان مامایی و نازایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: مسمومیت حاملگی یک اختلال شایع در بارداری می باشد که زندگی مادر و جنین را تهدید می کند. اختلالات فشارخون بارداری یکی از سه علت عمده مرگ و میر مادران را تشکیل می دهند. آسیب اکسیداتیو که با تشکیل رادیکال های سمی آزاد اکسیژن سبب آسیب سلول های آندوتلیال می شوند، در پاتوفیزیولوژی مسمومیت حاملگی نقش مهمی ایفا می کند و اعمال سمی رادیکال های آزاد اکسیژن در حضور آنتی اکسیدان هایی نظیر ویتامین C، ویتامین E و بتا کاروتن خنثی می شود.روش کار: در این مطالعه مورد – شاهدی ۱۰۳ زن مبتلا به مسمومیت حاملگی و ۱۰۰ زن با بارداری طبیعی، در طی دوره بستری پس از زایمان مورد بررسی قرار گرفتند. به منظور به دست آوردن تعداد دفعات مصرف سبزی و میوه ها و هم چنین مقادیر کمی مواد غذایی مصرف شده پرسش نامه بسامد خوراک در مورد آنها تکمیل گردید و نمونه خون جهت تعیین میزان اسید اسکوربیک داخل گلبول سفید اخذ شد. محاسبات فوق به روش دستی و به وسیله نرم افزار رایانه ای Food Prossese II انجام شد و سپس داده ها با استفاده از نرم افزار رایانه ای SPSS/Win و روش های آماری شامل: آزمون های t استیودنت، من ویتنی، مجذور کای و پیرسون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: تعداد دفعات مصرف روزانه میوه و سبزیجات در گروه مورد، کمتر از گروه شاهد بود اما این اختلاف معنی داری نبود. ۱۷.۵ درصد افراد گروه مورد و ۱۶ درصد افراد گروه شاهد، میوه و سبزیجات را کمتر از ۵ وعده در روز استفاده کرده بودند. میانگین میزان متوسط مصرف روزانه ویتامین C در گروه مورد کمتر از گروه شاهد بود و این اختلاف از نظر آماری معنی دار بود. %۱۸.۴ از افراد گروه مورد و %۱۳ از افراد گروه شاهد ویتامین C را کمتر از میزان توصیه شده ۸۵) میلی گرم روزانه( استفاده کرده بودند. میانگین غلظت اسید اسکوربیک داخل گلبول سفید در گروه مورد بالاتر از گروه شاهد بود اما این اختلاف معنی دار نبود. هم بستگی مثبت بین غلظت اسید اسکوربیک داخل گلبول سفید و ویتامین C دریافتی در گروه مورد، از نظر آماری معنی دار نبود، در حالی که این هم بستگی در گروه شاهد معنی دار بود r=0.2) و (P=0.02.نتیجه گیری: افزایش میانگین غلظت اسید اسکوربیک داخل گلبول سفید در گروه مورد ممکن است پاسخی به آسیب اکسیداتیو مسمومیت حاملگی و یا توقف انتقال اسید اسکوربیک از خون مادر به جنین و یا هر دو باشد. هم بستگی ضعیف بین غلظت اسید اسکوربیک داخل گلبول سفید با ویتامین C دریافتی نیز ممکن است به دلایل ذکر شده و یا ناشی از تهیه و طبخ نادرست مواد غذایی حاوی ویتامین C باشد. با توجه به نتایج این پژوهش، مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C در بارداری ممکن است منجر به پیش گیری از ابتلا به مسمومیت حاملگی و کاهش شدت آن گردد.

کلید واژه: بارداری، مسمومیت حاملگی، ویتامین C، پرسش نامه بسامد خوراک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.