بررسی اثر خرما بر قند بعد از غذا در زنان دیابتی نوع II مراجعه کننده به مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم استان اصفهان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر خرما بر قند بعد از غذا در زنان دیابتی نوع II مراجعه کننده به مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم استان اصفهان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر خرما بر قند بعد از غذا در زنان دیابتی نوع II مراجعه کننده به مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم استان اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر خرما بر قند بعد از غذا در زنان دیابتی نوع II مراجعه کننده به مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر خرما بر قند بعد از غذا در زنان دیابتی نوع II مراجعه کننده به مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم استان اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۵

رژیم غذایی یکی از ارکان اساسی در کنترل بیماری دیابت می باشد. در این میان ترکیب غذا که بتواند تاثیر کمی بر روی قند خون بعد از غذا در افراد دیابتی بگذارد از اهمیت خاصی برخوردار می باشد. با توجه به اثرات مثبت فروکتوز که در مواد غذایی به طور طبیعی وجود دارد ما بر آن شدیم که از بین مواد حاوی فروکتوز، خرما را که حدود ۵۰% فروکتوز دارد در یک وعده غذایی افراد دیابتی جای دهیم و اثر آن را در مقدار قند خون ۲ ساعته بیماران دیابتی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات دیابت بررسی نماییم. در یک مطالعه clinical trial به روش قبل و بعد بر روی ۱۶ بیمار دیابتی نوع II که رژیم معمولی صبحانه آنها نان و پنیر بود خرما را جایگزین ۵۰% محتوی کربوهیدرات رژیم غذایی آنها قرار دادیم و در دو روز متوالی FBS و قند دو ساعته بعد از غذا از آنها گرفته شد. مقدار فعالیت و رژیم غذایی در این دو روز ثابت بود. نتایج با استفاده از آزمون t-test زوج برای مقایسه میانگین قندهای ۲ ساعت بعد مورد استفاده قرار گرفته و P<0.05 معنی دار تلقی گردید. ۱- میانگین سن بیماران ۴۸.۵±۷.۹ و میانگین ۲۹.۵۹ ±۳.۳۹ BMI، بود. ۲- میانگین قندخون ۲ ساعت بعد در دو رژیم غذایی صبحانه به ترتیب در نان و پنیر ۱۴۸ ± ۳۲.۴۶ mg/dl و در نان و پنیر و خرما ۱۲۸ ± ۳۵.۳ mg/dl بود. (p=0.02). 3- میانگین افزایش قندخون در رژیم غذایی نان و پنیر ۳۰.۹۴±۲۸.۴۲ و در نان و پنیر و خرما ۷.۳۱±۳۶.۰۷ می باشد (p=0.03). 4- کالری مصرفی، مقدار کربوهیدرات، پروتئین، چربی در دو روز متوالی، قبل از مطالعه اختلافی ندارد. نتایج در این مطالعه نشان می دهد که جایگزین کردن کربوهیدرات خرما به جای قسمتی از نان تاثیر بهتری در کاهش قند دو ساعته بعد از غذا در بیماران دیابتی دارد و با مطالعه دقیق و گسترده تر در این مورد می توان با اضافه کردن خرما در رژیم غذایی وضعیت کنترل قندخون را در بیماران دیابتی بهبود بخشید.

کلید واژه: خرما، بیماران دیابتی نوع II، قند بعد از غذا، فروکتوز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.